Homepage  / Vedete româneşti

Vladimir Drăghia și-a botezat cea de-a doua fetiță. Ce ținută specială a avut partenera actorului, Alice Cavaleru

Vladimir Drăghia și-a botezat cea de-a doua fetiță. Ce ținută specială a avut partenera actorului, Alice Cavaleru
8

de Cătălina Matei,

Actorul din serialul „Clanul” și partenera sa de viața au avut parte de un weekend plin de emoții. Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru și-au botezat cea de-a doua fetiță, pe Alegra-Nova, iar petrecerea a avut loc într-un decor special pe malul Lacului Snagov. Cât despre outfit-ul  mamei... aceasta a fost unul nonconformist!

Pe  7 mai, în familia lui Vladimir Drăghia și a lui Alice Cavaleru a avut unul dintre cele mai emoționante evenimente: cei doi au botezat-o pe Alegra Nova, cea de-a doua fetiță a lor care are deja opt luni.

După ceremonia de la biserică, unde micuța a fost îmbrăcată într-o rochie în carouri, verde cu alb, iar apoi în una galbenă, invitații au mers la petrecere. Aceasta a avut loc pe malul lacului Snagov, lângă București, iar cea care a atras toată atenția datorită ținutei sale a fost chiar mama fetiței, Alice Cavaleru. Partenera de viață a lui Vladimir Drăghia a purtat o rochie albă, extravagantă, cu buline negre, și o pereche de adidași albi.

De altfel, încălțămintea sport a fost și opțiunea tăticului, care a a îmbrăcat un costum crem. Iar fiica ce mare a celor doi fericiți părinți, Alaia Zora, a ales o rochie albă și ochelari de soare.

vladimir-draghia-botez-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

La petrecere, printre invitați, s-au regăsit și foarte mulți dintre foștii concurenți de la „Exatlon”, emisiunea pe care Vladimir Drăghia a câștigat-o în 2019: Giani Kiriță, Ștefan Floroaica, Diana Bulimar și Anca Surdu.

Ieri Alegra-Nova a fost botezată și a fost o zi de vis. I-am avut lângă noi pe cei mai dragi prieteni și, bineînțeles, familia. Am avut norocul unei ferestre de vreme frumoasă și am sărbătorit dansând, așa cum îi dorim și ei să treacă prin viață”, a scris Alice Cavaleru pe contul său de Instagram.

Vladimir Drăghia, un tătic implicat

Anul 2022 pare să-i fi adus numai împliniri lui Vladimir Drăghia atât pe plan profesional, cât și în cel personal. Face parte din distribuția serialului „Clanul” de la Pro TV, iar pe 6 septembrie a devenit tătic pentru a doua oară. Tot de fetiță. Deși micuța Alegra a avut ceva probleme de sănătate, imediat după naștere, acum lucrurile s-au îndreptat. Iar actorul din „Clanul” se descurcă de minune înconjurat numai de fete. Cum se descurcă?

Nașterea Alegrei m-a apropiat foarte mult de Zora. A trebuit să preiau din sarcinile pe care le avea Alice, soția mea, și-mi place la nebunie. Îi fac Zorei părul, îi citesc în fiecare seară înainte de culcare, îi fac pachețelul pentru grădiniță și tot așa. Ne descurcăm. E obositor, dar ne așteptam să fie așa. Sper să facem față și să înflorească ambii copii, înainte de a ne ofili noi prea tare”, ne-a mărturisit Vladimir Drăghia cu ceva timp în urmă, într-un interviu.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton