; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Vladimir Drăghia, sexy pe plajele din Pacific

03 July 2012

Actorul Vladimir Draghia are parte de aventura vieţii lui, departe de casă, tocmai în Ecuador, unde s-a dus să filmeze un documentar despre un căutător de aur. Vedeta ne ţine mereu la curent cu activităţile sale din junglă sau de pe plajă postând pe pagina sa de Facebook mai multe poze sau filmuleţe.

În ultima lună, am parcurs 30.000 de kilometri cu avioane, bărci, biciclete, autobuze, autocare, basculante, elicoptere şi pe jos, am dormit în junglă, am scos aur din pământ, am înotat printre balene, am traversat afluenţii Amazonului cu o plută construită din butoaie, am cunoscut 1.000 de oameni din cei mai pestriţi.

Am sărit de pe un pod înalt de 200 de metri, am făcut baie în cascade, am fugit de poliţie, am urcat pe un vulcan, am mâncat şerpi, porci de guineea, trestie de zahăr şi mult prea mult orez.

Am făcut un film, mi-a fost dor de-ai mei, am plâns, am râs, m-am contrazis două nopţi cu un papagal rupicola, m-am bătut cu o maimuţă – nu a fost nostim deloc, am aşteptat cu poftă răsăritul, apusul, fluxul, refluxul şi tot ceea ce urma să vină', a povestit Vladimir.

165965_496187103731046_1829724381_n

Picture 1 of 4

Citește și:

Foto: Ce face Vladimir Drăghia în junglă

Adio „Burlacul'. Drăghia spune: „Bun-venit junglă!'


Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare