; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vladimir Draghia la Exatlon (3)

Vladimir Drăghia, primele declarații despre dezbinarea echipei Faimoșilor de la „Exatlon”

08 February 2018

Eliminarea Claudiei Pavel de la Exatlon' a încins spiritele și a iscat discuții aprinse între concurenții Echipei Faimoșilor. În urma propunerilor spre eliminarea artistei făcute de Anca Surdu și Diana Bulimar, acestea au fost declarate persona non grata de unii dintre coechipierii lor.

Vladimir Draghia, unul dintre cei mai buni atleți din tabăra Faimoșilor, a fost cel care a clarificat situația dificilă, cea care poate duce la destrămarea și slăbirea echipei. 

 Vezi galeria foto >

Mie nu mi s-a părut că a fost atât de dramatic ceea ce s-a întamplat la eliminare. Până la urmă, rezultatul a fost același. Doar felul în care s-a ajuns la același rezultat a fost surprinzător', spune acesta.

Aflat în Arenă, în seara propunerilor pentru nominalizare, sportivul s-a văzut nevoit să îl nominalizeze pe Ionuț Oncescu, deși nu îl considera pe acesta ca fiind o verigă slabă în duelurile cu adversarii.  Claudia Pavel fusese prima opțiune a lui, înainte de jocurile' realizate în Arenă.

Principial, voi judeca ceea ce este corect, nu ce este mai bine pentru mine, pentru echipa, pentru x sau y (…). . Asadar, aveam deja un discurs pregatit pentru Claudia. Ce fac eu acum? Daca tot ne-am inteles ceva si voi v-ati sucit acum, hai ca fac eu acest lucru pentru ca mie nu imi este frica de Ion. Propunerea mea pentru eliminare este Ion Oncescu', spunea Vladimir inainte de a face nominalizarea, dupa ce a castigat proba individuala.

Presiunile facute de catre colegii lui de echipa inaintea propunerilor pentru eliminare din concurs nu i-au subminat integritatea lui Vladimir, care a marturisit ca pentru el, in aceasta competitie, primeaza abilitatile sportive.

Deja incepusem sa am o discutie de principiu cu Catalin Cazacu care incerca cumva sa ma convinga sa nu o votez pentru eliminare pe Claudia. Si i-am spus ca nu am cum sa fac acest lucru pentru ca cei doi concurenti care de abia au venit au tot dreptul sa concureze, asa cum am avut si noi', a adaugat sportivul.

La finalul discutiilor aprinse, atat in Arena cat si dupa aflarea verdictului final, Vladimir Draghia a concluzionat transant situatia: Cred ca din aceasta situatie pot intelege si pot invata un lucru: ca fiecare dintre noi trebuie sa voteze asa cum considera, fara sa mai aiba loc discutii in plen'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare