; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vladimir Drăghia părăseşte „Burlacul”!

05 April 2012

Actorul din „Narcisa sălbatică' nu mai este „Burlacul'! După o serie de neînţelegeri cu echipa de producţie, provocate, se pare, de lipsa de chimie dintre el şi pretendentele din emisiune, Drăghia iese de la show-ul Antenei 1 în plin sezon.

El a apărut astăzi la „Acces direct', al colegei de post Simona Gherghe, unde a spus că: „Am încercat să îmi placă, dar când vine vorba de dragoste merg pe instinct. Nu îmi plac jocurile de culise şi nu m-am simţit bine.

E împotriva firii acest rol. Am fost eu însumi, nu am jucat şi din această cauză a fost foarte dificil. Fetele au fost probabil manipulate. Poate nu m-am apropiat cum şi-ar fi dorit. În viaţa privată, respect nişte paşi. Îmi pare rău. Eu îmi văd de viaţa mea, ba chiar sunt mai relaxat acum'.

Prezent în platou alături de Drăghia, Cătălin Botezatu a comentat şi el pe marginea plecării acestuia de la Burlacul': Vina nu este a lui, ci a celor care au luat această decizie. La ultimul episod filmat, fetele erau mai retrase ca niciodată. A fost o revoltă a fetelor'.

Acum, echipa de producţie a show-ului Antenei 1 a îngheţat spectacolul şi negociază în mare grabă pentru un potenţial înlocuitor pentru continuarea sa.

Personal nu m-a anunţat nimeni că aş fi dat afară. Nu ne-am certat cu nimeni din echipă, a fost o alegere comună. Probabil nu au fost mulţumiţi de rezultatele obţinute', a mai spus Drăghia, pentru Libertatea, adăugând că retragerea sa nu are nici o legătură cu o potenţială relaţie sentimentală cu Augusta Lazarov, şefa divertismentului din Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare