; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vladimir Drăghia lansează documentarul “Ecuad’Or”

18 December 2012

Vladimir Drăghia va lansa, miercuri, 19 decembrie, la ora 19.00, “EcuadOr”, proiectul său de “aur”. Documentarul, conceput și realizat de însuși Vladimir, este o adevărată incursiune prin culisele vieții.

Suntem invitați să ne alăturăm aventurii lui Adrian, un tânăr român pe care ambiția și un strop de nebunie l-au trimis în jungla ecuadoriană, în căutare de aur. Toate activitățile, frustrările și trăirile îi sunt urmărite non-stop de o cameră de filmat, rezultatul fiind o mărturie rece și neprelucrată a unei lume străine.

Tânărul pleacă în Ecuador să scoată aur din pământ, „înarmat' cu un bilet de avion, doar dus, 1.000 de dolari și… nevoia de reușită.

EcuadOr este o poveste românească. Este o poveste adevărată, frumoasă, dură, în care mă regăsesc şi eu, şi oricine ştie ce înseamnă să trebuiască să reuşescă în viaţă pe cont propriu', spunea Vladimir Drăghia în luna octombrie.

Evenimentul de lansare a documentarului va avea loc la Diverta Băneasa. Vor participa 250 de invitați, printre care reprezentanți ai presei, vedete, dar și pasionați de film. La final, se vor da autografe și se vor face poze.

Vedeţi aici câteva secvenţe din EcuadOr':

Citește și:

FOTO: Vladimir Drăghia: aventuri în Ecuador

FOTO: Vladimir Drăghia, sexy pe plajele din Pacific

Foto: Ce face Vladimir Drăghia în junglă

Adio „Burlacul'. Drăghia spune: „Bun-venit junglă!'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare