; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Semifinala Exatlon (2)

Vladimir Drăghia este câștigătorul emisiunii „Exatlon” de la Kanal D

23 May 2018

Telespectatorii au decis: după aproape 5 luni de întreceri în Republica Dominicană, Vladimir Drăghia, din echipa Faimoșilor, a câștigat competiția „Exatlon' și premiul de 100.000 de euro, învingându-l în finală pe Ionuț Sugacevshi!

 

Potrivit informațiilor publicate pe contul de Facebook, administrat de iubita lui pe perioada șederii lui în Republica Dominicană, banii vor fi donați unei fundații caritabile.

 

„Dacă va câștiga premiul de 100.000 de euro, Vladimir îi va dona taberei MagiCAMP. Această comunitate de oameni minunați organizează tabere pentru copiii cu afecțiuni oncologice și copiii care au suferit arsuri grave. Voluntarii, personalul MagiCAMP, cadrele medicale și psihologii specializați se îngrijesc ca micuții să aibă parte, timp de o săptămână, de distracție cu ateliere de muzica, teatru, pictura, parc de aventura, bălăceală în piscină și multe alte activități care costă foarte mult împreună cu toate îngrijirile necesare.

Vara trecută, Vladimir a vizitat tabăra MagiCAMP pentru a doua oară și a încercat să aducă zâmbete pe fețele copiilor care au suferit arsuri grave', a scris Alice, partenera lui Vladimir (32 de ani).

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare