Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Vladimir Drăghia, despre zvonurile că va prezenta „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, la Pro TV. „Revin din toamnă”

Vladimir Drăghia, despre zvonurile că va prezenta „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, la Pro TV. „Revin din toamnă”
7

de Redactia Tvmania

Vladimir Drăghia a vorbit pentru prima dată despre zvonurile cum că el se va afla la cârma emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” la PRO TV. Vedeta a mărturisit că e adevărat, a semnat un contract cu televiziunea menționată, dar este vorba de alt proiect TV.

Vladimir Drăghia, primele declarații după ce s-a zvonit că va prezenta „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Actorul de 36 de ani a dezvăluit faptul că îl vom vedea, în curând la Pro TV. Drăghia a semnat un contract cu această televiziune, dar nu este vorba de „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Mai mult, fostul concurent de la „Survivor România” a declarat că l-au amuzat ultimele zvonuri apărute în presă.

Am citit și eu știrea și m-am amuzat! M-am amuzat fiindcă nu este nimic adevărat! Sau, mă rog, e doar parțial adevărată. În sensul că revin din toamnă pe micile ecrane, dar nu din postura de prezentator al vreunei emisiuni filmate în Republica Dominicană”, a precizat Vladimir Drăghia, într-un interviu pentru impact.ro.

Vladimir Drăghia: „Nu aș avea cum să fiu în două părți”

Vladimir Drăghia a mai menționat că are un contract la PRO TV. Totodată, actorul a spus că a început filmările în România, nu în Republica Dominicană, cum s-a tot zvonit în ultima vreme.

„Vă asigur că nu aș avea cum să fiu în două părți, cam în aceeași perioadă de timp, oricât de binevoitor și de doritor de asemenea proiecte aș fi.

Ca atare, nu este vorba despre niciun fel de emisiune filmată în Republica Dominicană, oricum s-o fi numit ea, cel puțin cu mine ca prezentator. E sigur o confuzie la mijloc, altfel nu-mi explic! Dar, da, voi apărea în viitorul serial de televiziune, ce va fi difuzat din toamnă la PRO TV, Clanul!”, a mai spus Vladimir Drăghia pentru sursa citată.

Vladimir Drăghia, primul câștigător al show-ului „Exatlon”, revine astfel la seriale după rolul din marele succes al Antenei 1 „Narcisa sălbatică”.

Vladimir-Draghia-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Clanul”, viitorul serial românesc de la Pro TV

Recent, PRO TV a anunțat, prin intermediul unui comunicat oficial, achiziționarea și startul filmărilor celui mai nou serial românesc. Mai precis, este vorba despre serialul „Clanul”, care va intra pe post la toamnă.

În noul serial românesc joacă actori consacrați, dar și tineri pe care îi știm deja din alte seriale tv. Rolurile principale vor fi interpretate de actorii Denis Hanganu și Marian Olteanu. 

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton