Homepage  / Vedete româneşti

De la băiatul rău din „Narcisa sălbatică”, la polițistul bun din „Clanul”, Vladimir Drăghia are numai motive de bucurie la ceas aniversar. EXCLUSIV

De la băiatul rău din „Narcisa sălbatică”, la polițistul bun din „Clanul”, Vladimir Drăghia are numai motive de bucurie la ceas aniversar. EXCLUSIV

de Vasilica Rogozanu,

Vladimir Drăghia a împlinit 38 de ani pe 13 martie, iar actorul din „Clanul” este mai mult decât fericit că are, la această vârstă, mai mult decât și-a dorit vreodată: o familie splendidă.

Tatăl a două fetițe superbe (Zora, 7 ani, și Alegra, un an și jumătate), din căsătoria cu Alice Cavaleru, Vladimir Draghia se bucură de tot timpul pe care îl petrece cu acestea, mai ales acum, că are mai mult, întrucât personajul lui a ieșit din serialul „Clanul”.

„Clanul”: o potrivire perfectă

„Mi-am propus să stau cât mai mult cu copiii, ceea ce și fac”, ne-a spus Vladimir. Personajul lui, Mișu, unul dintre agenții comisarului Costoiu, tocmai și-a făcut recent ieșirea din serialul de la Pro TV, din cauza unei împușcături mortale.

Vladimir Drăghia în serialul „Clanul” de la Pro TV

Rolul de băiat bun i-a venit ca o mănușă, iar Vladimir s-a bucurat din plin de tot ce i-a oferit experiența serialului de la Pro TV. „A fost o chimie foarte bună, în primul rând cu ceilalți colegi, și una extraordinar de bună cu Șerban Pavlu. Șerban e one man show, e extraordinar de filmat cu el. De fiecare dată când am venit pe platouri, am venit din plăcere. Iar oamenii din spatele camerelor sunt niște profesioniști desăvârșiți, atât de buni încât nici nu am putut să vin cu Zora la filmare. Copilul are acum 7 ani și ar putea să stea cât de cât liniștită, dar mi-a fost rușine să facă vreo tâmpenie și să-i scot pe oameni din ritm. Era totul la minut, totul se întâmpla ca-n armată”, ne-a povestit Vladimir.

„Narcisa sălbatică”, un debut în forță

Evoluția profesională a lui Vladimir Drăghia a fost una suprinzătoare de-a lungul anilor. S-a lansat cu rolul băiatului rău din serialul „Narcisa sălbatică”, care a avut premiera în 2010 la Antena 1, și a fost protagonistul unor scene picante de-a lungul episoadelor.

„Am luat rolul ăla, deși nu mi se potrivea. Adică, mă dezbracam toată ziua, arătam bine, că făcusem sport de performanță, dar nu m-am simțit niciodată în largul meu făcând scene din alea. Le-am făcut că, na, pentru asta fusesem plătit, de asta ești actor”, spune el.

Vladimir Drăghia a avut rol de băiat rău în „Narcisa sălbatică”

Un Burlac cu vino-ncoace

Apoi, în 2012, a fost protagonistul show-ului matrimonial „Burlacul”, tot la Antenă. „Cumva, m-am simțit nedreptățit că, odată cu acel rol (din „Narcisa…”, n.r.) și apoi cu participarea la , lumea a început să creadă că ăla e personajul, ăla nefiind eu.”

Triumf total la „Exatlon”

Participarea la primul sezon „Exatlon”, din 2018 la Kanal D, pe care l-a și câștigat, a adus o schimbare de perspectivă. „Odată cu apariția la „Exatlon” lumea a apucat, în sfârșit, să mă vadă filmat zi de zi, luni întregi, așa cum sunt eu. A fost singura emisiune, până la acel moment, în care producătorii nu au fost interesați de un rol, așa că oamenii m-au descoperit așa cum sunt. Asta m-a ajutat foarte mult, pentru că am sesizat niște schimbări și în felul cum sunt perceput”, mărturisește Vladimir.

În mai 2018, Vladimir a câștigat primul sezon „Exatlon”

Ce urmează după „Clanul”

Cât privește planurile profesionale de viitor, actorul explică: „Nu mi-am făcut niciodată niciun plan în ceea ce privește aparițiile la televizor. Inclusiv acest proiect a venit de nicăieri, am fost chemat la casting după ce nu mai fusesem chemat de cinci ani. Industria asta este atât de mică în România și sunt atâția profesioniști care vor să facă parte din ea, încât mi se pare aproape nedrept să-mi fac eu planuri. Am ce-mi doresc profesional: de ani întregi activez în social media, acolo fac banii, mi-am făcut investiții pe plan imobiliar, am o siguranță financiară, sunt super bine.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton