; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_MG_1212

Vladimir Drăghia a rămas fără parteneră la „Dansează printre stele”

17 October 2014

Nu trece o săptămână fără ca repetițiile pentru show-ul „Dansează printre stele' să nu lase amintiri dureroase concurenților. Săptămâna aceasta, Vladimir Drăghia a rămas fără parteneră, pentru că Elena Voscoboinic s-a accidentat grav la un picior, iar medicii i-au interzis să danseze.

Elena are entorsă de gradul al II-lea, ligamentele din capsula articulară îi sunt afectate și merge zilnic la kinetoterapeut.

[Not a valid template]

Aflat în situația de a nu-și mai putea continua evoluția în concurs, Vladimir a început să repete alături de altcineva. Cine este noua lui parteneră, veți afla urmărind ediția de duminică, 19 octombrie, a emisiunii „Dansează printre stele', difuzată de Antena 1 de la 20:30. Cei doi au început deja să repete și speră să ia note cât mai mari duminică.

„Ieri am repetat toată ziua. Mâine sper să terminăm coregrafia dansului din ediția aceasta. Elena este lângă noi, ne ajută cum poate, încearcă să se implice cât mai mult în coregrafie. Eu încă mai sper că va reuși să își revină până duminică', a mărturisit Vladimir Drăghia.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare