; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vladimir Drăghia a plecat într-o escapadă romantică

22 March 2012

Adelina, Alexandra, Elena şi Iuliana au parte de o surpriză extraordinară din partea Burlacului: o escapadă romantică într-o staţiune de la poalele Semenicului. Fiecare dintre cele patru fete vrea să se facă remarcată, iar pentru asta  tinerele nu se dau în lături de la nimic. Se anunţă un episod incendiar joi, de la 20.20, la Antena 1.

Încă de la primele ore ale dimineţii, patru dintre pretendentele burlacului Vladimir Drăghia au parte de o surpriză: găsesc pe prag câte un trandafir alb şi un bileţel prin care sunt invitate într-un loc romantic. Tinerele au doar o oră la dispoziţie pentru a se pregăti de drum, timp destul pentru ca emoţiile să atingă cote alarmante.

Tot drumul, Adelina, Alexandra, Elena şi Iuliana fac tot felul de presupoziţii despre locaţia aleasă de Vladimir. Ajunse la destinaţie, fetele sunt fascinate de peisajul de basm ales de Burlacul lor. La doar câţiva kilometri de Reşiţa, la poalele Semenicului, o oază de relaxare în care romantismul e la loc de cinste le îmbie cald.

Fetele vor să profite din plin de timpul petrecut în compania Burlacului şi promit să nu se dea în lături de la nimic pentru a-i atrage atenţia şi a-i demonstra că merită un loc în inima lui.         Cum s-au distrat şi, mai ales, de ce momente minunate au avut parte în aceste zile, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări joi, 22 martie, de la 20.20, în cel mai nou episod Burlacul.

burlacul-1

Picture 1 of 4

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare