; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Drăghia a confirmat: s-a despărţit de iubită!

14 September 2011

Actorul Vladimir Drăghia (25 de ani) a confirmat pentru „TVmania' că s-a despărţit de iubita lui, Ana, cu care avea o relaţie de doi ani. Ziarele tabloide l-au cuplat deja cu Ilinca Vandici, colegă pe platourile de filmare ale telenovelei de la Antena 1.

Deşi au petrecut o vacanţă de vară de neuitat în Zakynthos şi au apărut împreună, pe 3 septembrie, la premiera noului sezon din „Narcisa: Iubiri nelegiuite', Vladimir Drăghia (interpretul lui Emil) şi iubita lui, Ana, s-au despărţit, a confirmat actorul pentru „TVmania.'

Ziarul „Cancan' susţine că motivul este colega acestuia, Ilinca Vandici (despărţită de Ciprian Marica), cu care Vladimir ar fi fost zărit sărutându-se într-o maşină, în centrul Capitalei. El a preferat să nu comenteze, ea i-a îndemnat pe ziarişti să vorbească cu Drăghia.

Nu demult, Drăghia povestea pentru „TVmania' că are o relaţie „frumoasă' cu Ana: „Suntem împreună de aproape doi ani. Povestea cu felul în care ne-am cunoscut nu are foarte multe atribute care să o facă romantică, în schimb relaţia în sine este foarte frumoasă'.

Deşi era foarte geloasă după ce vedea secvenţele cu el la televizor, Drăghia povestea că acesteia „i-a trecut', mai ales că el era şi acasă o fire foarte romantică.

„Deşi probabil voi fi huiduit de romanticiii incurabili care visează asfinţitul pe malul mării şi care au o plajă foarte îngustă cu lucruri pe care le consideră romantice, consider ca aseară am făcut un gest cât se poate de romantic. În timp ce ea dormea şi eu o ţineam în braţe (mereu adoarme înaintea mea), toţi ţânţarii de pe planeta Pământ şi-au dat întâlnire la mine în dormitor! Ei bine, am preferat să fiu infectat cu malarie, febră galbenă, encefalită virală şi cu toate bolile transmisibile şi netransmisibile de ţânţari şi nu m-am mişcat! Nu am vrut să o trezesc! Asta chiar mi se pare un gest romantic! Şi curajos!', glumea el acum două luni.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare