; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vlad si Eliza

„Vlad” revine, începând de luni, 9 septembrie, de la 20:30, la Pro TV. Ce se întâmplă în primul episod al sezonului 2?

06 September 2019

VLAD revine, începând de luni, 9 septembrie, de la 20:30. Vlad și Eliza își continuă povestea pasională începută la finalul primului sezon, în viața lui Cezar reapare partenera lui, Delia, Leo și Tibi își schimbă planurile, iar Miki este pusă în fața unei situații care o înmărmurește.

Titi intră în casa Deliei în încercarea de a afla care este legătura ei cu Vlad și ce ascunde el. Vorbește cu ea, caută prin casă și găsește un indiciu. Dacă-l va ajuta și cum decurge întreaga discuție dintre ei, presărată cu foarte multă tensiune, vom vedea luni seară, când vom afla și cum a decurs procesul de transformare a lui Vlad și cum a contribuit Delia, cea care i-a fost alături în perioada respectivă.

Tot în primul episod al celui de-al doilea sezon, vom vedea cum reușește Leo să scape și să nu fie omorât de cel în care avea încredere deplină, Tibi, dar și cu ce gânduri ajunge Filip, băiatul paznicului ucis în timpul jafului de la cazinou, la casa Mariei și a lui Petre. Viețile lor și a lui Răzvan sunt puse în pericol chiar de copilul aparent inofensiv. Același lucru se întâmplă și cu medicul care i-a schimbat viața lui Vlad. 

Luni, de la 20:30, vom urmări începutul unui sezon plin de tensiune, dramatism, acțiune, răzbunare și dragoste.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare