Homepage  / Vedete româneşti

Vlad Huidu, duet emoționant cu tatăl lui, după ce a cântat la frunză la America Express 2023, sezonul 2. „Îmi doream să fie mândru de mine”

Vlad Huidu, duet emoționant cu tatăl lui, după ce a cântat la frunză la America Express 2023, sezonul 2. „Îmi doream să fie mândru de mine”
6

de Roxana Mirea,

Vlad Huidu s-a ținut de promisiune și, spre încântarea fanilor lui, a revenit în mediul online cu un duet alături de tatăl lui. După ce a cântat la frunză la America Express, Vlad Huidu a mărturisit că tatăl lui l-a învățat să cânte la un astfel de „instrument”. Iată momentul emoționant în care Vlad Huidu și tatăl lui cântă la frunză împreună.  

Vlad Huidu, duet cu tatăl lui, la frunză 

În prima zi în Ecuador, concurenții de la America Express 2023, sezonul 2, de la Antena 1, au fost puși în ipostaza de a cânta la „instrumente” mai bizare. Vlad Huidu a spus că va cânta la frunză, iar Giulia Anghelescu, cu vocea.

Vlad a mărturisit că a învățat să cânte la frunză de la tatăl lui și a promis că, după ce va fi difuzat momentul respectiv la TV, el va publica pe rețelele sociale un video în care cântă alături de tatăl lui.  

Ei bine, fanii de-abia așteptau momentul emoționant, așa că i-au tot întrebat pe Giulia și Vlad când vor publica acel video. Zis și făcut! Aseară, Vlad Huidu a cântat alături de tatăl lui, iar emoțiile nu au lipsit.  

Vlad Huidu, duet cu tatăl lui, la frunză  (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

M-am ținut de promisiune! Nu m-aș fi gândit nici într-o mie de ani că o să cânt la frunză în @americaexpressromania și am avut foarte mari emoții pentru că știam că tata se vă uita la televizor și îmi doream să fie mândru de mine.

Acesta este primul nostru duet! Sperăm să vă placă!” a scris Vlad Huidu pe Instagram. 

Sursa Foto: Antena 1, Captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton