Homepage  / Vedete româneşti

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit civil. Imagini de la cununie. Actrița a purtat o rochie spectaculoasă

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit civil. Imagini de la cununie. Actrița a purtat o rochie spectaculoasă
5

de Cristina Țapu,

Momente speciale pentru Vlad Gherman și iubita sa, actrița Oana Moșneagu. Cei doi s-au cununat civil sâmbătă, 6 aprilie, în cadrul unei ceremonii restrânse la care au participat familia și prietenii cei mai apropiați. Nunta urmează să aibă loc la începutul lunii iunie și se pare că sunt invitate peste 150 de persoane.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit civil pe 6 aprilie

Pe 6 aprilie, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au decis să-și unească destinele într-o cununie civilă surpriză. Cu inima plină de bucurie, cei doi au spus „Da!” în fața ofițerului de la Stare Civilă, fără să mai aștepte până la nunta planificată pe 2 iunie.

nunta Vlad Gherman 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Momentul special a fost împărtășit alături de cei dragi, mirii fiind înconjurați de rude și prieteni apropiați. După ceremonie, mirii au împărtășit primele imagini de la evenimentul fericit pe paginile lor de socializare, spre bucuria fanilor.

„Lumee, lumeeee, we did it! ( n.r: am făcut-o). Ăștia suntem noi, în cea mai bună variantă a noastră: Gherman la pătrat! Începe o etapă nouă!”, au scris mirii în dreptul imaginilor pe care au distribuit-o pe conturile personale ale rețelelor de socializare.

Oana Moșneagu a fost o apariție desprinsă din povești și a strălucit într-o rochie bleu, din voal, cu umerii goi, în timp ce Vlad Gherman a ales să poarte un costum clasic, în nuanță de bej.

Ceremonia religioasă va avea loc în data de 2 iunie, iar nași în ziua cea mare le vor fi Anca Sigartău și soțul acesteia. După ce își vor uni destinele și în fața divinității, cuplul va petrece la un local superb, în afara Bucureștiului, în același loc în care Gina și Smiley au ales să sărbătorească după nunta lor.

Cristina Ciobănașu nu a fost invitată la nunta fostului iubit

Conform lui Vlad Gherman, sunt așteptate peste 150 de persoane, așadar atmosfera va fi, cu siguranță, una de neuitat.

„O să avem cred că spre 200 de invitați, asta dacă vine toată lumea. Aici includ și membrii trupelor, videograf, fotograf, toți oamenii de acolo. Invitații noștri cred că undeva la 160-170, nu sunt mulți, puțini, cred că sunt fix oamenii dragi nouă. 

Chiar ne dorim să vină oameni cu care am interacționat, nu vrem să fie ceva <>. E ceva pe care-l facem pentru noi. Colegii au confirmat, toată lumea a întrebat ce o să se întâmple cu Cris, răspund și la întrebarea asta, în caz că subtil asta urma. 

Am discutat cu ea, i-am spus că mie, personal, mi se pare ciudat să o chem la nunta mea, ea a zis că cel mai probabil oricum nu ar fi venit, iar așa am convenit împreună, a fost o discuție liberă, și a zis că nu ar fi venit. 

Asta nu înseamnă că încă suferă, e o chestie de respect față de relația în care am fost timp de 10 ani și e o situație ciudată. Nici eu nu aș vrea să fiu prezent la nunta ei, nu are legătură cu trecutul, ar fi doar ciudat”, povestea Vlad Gherman.

Cristina Ciobănașu, cea care i-a fost alături aproape zece ani lui Vlad Gherman înainte ca actorul să formeze un cuplu alături de Oana Moșneagu nu va participa la nunta fostului iubit. Actrița susține că a discutat deschis acest lucru cu Vlad și ambii au ajuns la concluzia că prezența ei la eveniment nu ar fi una indicată.

Sursă foto: Instagram Vlad Gherman – Oana Moșneagu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton