Homepage  / Vedete româneşti

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, imagini spectaculoase din luna de miere. Din Palma de Mallorca au ajuns în Grecia

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, imagini spectaculoase din luna de miere. Din Palma de Mallorca au ajuns în Grecia
17

de Roxana Mirea,

Vlad Gherman și Oana Moșneagu se bucură din plin de luna lor de miere. Cei doi actori din serialul „Lia – soția soțului meu” au fost în Palma de Mallorca, de unde au publicat imagini superbe. Ulterior, au plecat în Grecia, unde momentele de fericire și relaxare au continuat.  

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, imagini din luna de miere 

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit la începutul lunii iunie. Cum programul lor a fost foarte încărcat, cei doi nu au putut pleca în luna de miere imediat după nuntă. Totuși, așteptarea a meritat pentru că Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au simțit foarte bine în Palma de Mallorca, de unde au publicat imagini superbe.  

„Instantanee ale primelor zile în Mallorca. 

Preferatele până acum în materie de plaje și restaurante sunt așa: 

1. Plaje: Platja de Formentor și Cala Mondrago-ambele amenajate (am mai fost pe So Calobra si pe Playa de Muro, prima extrem de mica si aglomerata, fata facilitati, apa nu e wow, a doua draguta, dar sub cele din topul listei). 

2. Restaurante: 7 Machos in Palma (specific mexican, am mancat in prima seara, a fost suuuper bun), Es Rustic (in Consell, unde suntem noi cazati, un restaurant de familie, dar cu standarde de restaurente cu stele Michelin, cu mancare foarte, foarte buna) si Norai (in apropiere de Cala Mondrago, specific pescaresc, super buna mancarea, view fain, in port). 

Revin cu altele la sfarșitul vacanței”, a scris Oana Moșneagu pe Instagram.  

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, imagini din luna de miere  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au continuat vacanța în Grecia 

După ce s-au bucurat de clipe de vis în Palma de Mallorca, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au continuat vacanța într-o altă destinație superbă. Cei doi actori din „Lia – soția soțului meu” au plecat spre Corfu. Grecia.  

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au continuat vacanța în Grecia  (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 17

„Corfu e mai “WooooW” decât ne-am fi așteptat, așa că ăsta nu o să fie singurul apus surprins aici, o să ne mai revedem în anii ce urmează, nu o să reușim să vedem tot ce e de văzut pe această insulă în cele 3 zile care ne-au mai rămas, dar dacă aceasta destinație din Grecia era pe lista ta cu semnul întrebării lângă, e cazul să pui un mare “DA” după, e supeeeerb. 

Aici eram la @anafoufou_afionas , dacă ajungi și tu în Corfu și te duci la Port Timoni, e în Afionas, sătucul din care ajungi în Port Timoni. Noi nu am ajuns pe plajă, mergi pe jos vreo 30 de min și nu prea e de șlapi, noi nu eram încălțați corespunzător, așa că am renunțat. Dar la restaurantul ăsta mâncarea e bună și view-ul… vedeți și voi. 

Corfu, big like, hai să vedem cu ce ne mai surprinzi până plecăm”, a povestit Oana Moșneagu.  

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton