Homepage  / Vedete româneşti

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, peripeții pe Transfăgărășan: „Am văzut zece urși și un peisaj care-ți taie respirația”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, peripeții pe Transfăgărășan: „Am văzut zece urși și un peisaj care-ți taie respirația”
16

de Cristina Țapu,

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit pe 2 iunie, dar încă nu au ales destinația pentru luna de miere. Cu toate acestea, ei au reușit să facă o mică escapadă în afara Bucureștiului, alături de părinții miresei.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, escapadă pe Transfăgărășan

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit pe 2 iunie, în cadrul unei ceremonii care a părut desprinsă din povești. Îndrăgostiții încă nu au ales destinația în care își vor petrece luna de miere, însă au profitat de zilele libere pentru a face o mică escapadă pe Transfăgărășan. Nu singuri, ci însoțiți de părinții Oanei, așa cum a povestit Vlad Gherman pe pagina personală de Instagram.

Vlad Gherman a distribuit mai multe imagini din excursie și a povestit fanilor că în drumul lor au întâlnit mai mulți urși. De altfel, animalele au fost surprinse și în clipul video realizat de către soțul Oanei Moșneagu.

am-fost-cu-socrii-pe-transfagarasan-a-fost-superb.-am-vazut-10-ursi-2-cascade-si-un-peisaj-care-iti-taie-respiratia-aveam-nevoie-cu-totii-de-iesirea-asta-tatal-oanei-si-a-dorit-inca-de-anul-trecut-s-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

„Am fost cu socrii pe Transfagarasan! A fost superb. Am vazut 10 ursi, 2 cascade si un peisaj care iti taie respiratia!

Aveam nevoie cu totii de iesirea asta! Tatal Oanei si-a dorit inca de anul trecut sa facem plimbarea asta, dar abia anul acesta ne-a permis atat timpul, cat si perioada in care Transfagarasanul e deschis! Amintiri frumoase!”, a scris actorul.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit în urmă cu doar două săptămâni, iar petrecerea de nuntă a fost una desprinsă din filele de poveste. De la eveniment au lipsit, însă, atât Cristina Ciobănașu, cât și foștii colegi din LaLa Band.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit pe 2 iunie

Actorii Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au trăit „visul unei nopți de vară”, așa cum și-au intitulat mult așteptata nuntă. 

Petrecerea a avut loc în inima pădurii, la Orangeria Iris, loc în care cei aproape 160 de invitați au dansat până dimineața alături de doi miri zâmbitori, emoționați și fericiți și de nașii lor, Anca Sigartău și Dragoș Pandele.

Toți ochii au fost ațintiți asupra mirilor, dar privirile au fost ațintite și asupra nașilor. Anca Sigartău și soțul ei, Dragoș Pandele, i-au condus la altar pe tinerii însurăței, trăind cu mari emoții ceremonia religioasă.

Cei doi au fost esențiali nu doar ca nași în timpul nunții lui Vlad Gherman și a Oanei Moșneagu, ci și ca entertaineri pe ringul de dans, unde s-au distrat alături de tinerii fini și s-au asigurat că nimeni nu stă prea mult la masă.

Sursă foto: Instagram Vlad Gherman – Oana Moșneagu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton