Homepage  / Vedete româneşti

Vlad Gherman, personaj principal într-un lungmetraj în care joacă și soția sa, Oana Moșneagu. „Primul film din viata mea!”

Vlad Gherman, personaj principal într-un lungmetraj în care joacă și soția sa, Oana Moșneagu. „Primul film din viata mea!”
17

de Cătălina Matei,

După ce la începutul verii au fost actori principali în propriul lor film de la nuntă, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au parte zilele acestea de o nouă experiență. Cei doi filmează de zor pentru primul lor lungmetraj, „Fete, filme și băieți”. Cine mai face parte din distribuție?

Oana Moșneagu și Vlad Gherman joacă împreună în „Fete, filme și băieți”

Cu ceva experiență în lumea serialelor, Oana Moșneagu și Vlad Gherman, care s-au îndrăgostit pe platourile de filmare de la „Adela”, au parte acum de primul lor proiect destinat marelui ecran. Anunțul a fost făcut chiar de Vlad, pe contul său de Instagram.

Proiectul nou este un lungmetraj. Primul film din viața mea! Saptamana viitoare incepem filmarile. Pe parcurs o sa incep sa va dau detalii despre film si despre personajul meu!”, a scris fostul membru al trupei LaLa Band în dreptul unui video postat.

În noul proiect este implicată și Oana Moșneagu, proaspăta doamnă Gherman, aflată și ea la primul său rol într-un lungmetraj. Este vorba despre comedia „Fete, filme și băieți”, în regia lui Paul Decu, unde în centru atenție sunt două găști separate pe genuri. Astfel, din postările soților Gherman, reiese că Vlad joacă rolul lui Cezar, un practican de yoga, iar Oana este o tânără la locul ei, Ema.

Oana-Mosneagu-filmul-Fete-filme-si-baietiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Cine mai joacă în filmul „Fete, filme și băieți”?

Alături de Vlad Gherman, din „brigada” băieților mai fac parte Sergiu Costache („Clanul”) George Tănase (fost concurent în „America Express”) și Gabriel Vatavu. În același timp, Oana Moșneagu are alături grupul de fete format din Azaleea Necula, Ioana State (pe care o vom vedea în noul sezon „Asia Express”) și Alexandra Răduță.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, propriul film la nuntă

La doar câteva zile de la căsătoria religioasă care a avut loc pe 3 iunie, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au publicat și un video cu cel mai important moment din viața lor. Un adevărat scurt-metraj care cuprinde și imagini filmate anterior evenimentului, în care cei doi își mărturisesc dragostea prin intermediul unor scrisori de dragoste. Cadrele surprinse cu cei doi par desprinse dintr-un film de la Hollywood.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au continuat vacanța în Grecia  (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 17

Suflet preferat de pe Pământ… te iubesc!”, își începe Oana Moșneagu, în prezent Gherman, scrisoarea de dragoste în videoclipul extrem de emoționant pe care cei doi proaspăt căsătoriți l-au împărtășit cu urmăritorii lor de pe rețelele de socializare.

Video-ul conține atât cadre trase cu cei doi în natură, pe malul unui lac, în timp ce își citesc unul altuia scrisori de dragoste, cât și imagini de la nunta care a avut loc pe 2 iunie, montate ca un scurt-metraj.

Vlad Gherman a împărtășit și el emoțiile sale, rememorând începuturile relației lor și cum s-a îndrăgostit de la prima lor conversație: „M-am îndrăgostit de tine de la prima noastră conversație, de acum trei ani. Și tu știi că așa a fost. M-a fermecat felul tău de a fi, de la cum priveai lumea, la principiile tale bine înrădăcinate, sinceritatea ta, determinarea ta de a realiza o mulțime de lucruri în viața asta. Parcă prea scurtă… pe care o avem. M-a cucerit zâmbetul tău și râsul tău cu gura până la urechi și uite unde am ajuns. Urmează să trăim cel mai frumos capitol al relației noastre de până acum. Mă emoționez doar scriind lucrurile astea și mă gândesc doar la imaginea din biserică, te văd lângă mine, în altar”, a continuat să-i spună Vlad jumătății sale.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton