Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, vacanță de vis în Grecia. În ce ipostaze romantice s-au fotografiat

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, vacanță de vis în Grecia. În ce ipostaze romantice s-au fotografiat
7

de Redactia Tvmania

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au plecat iar într-o vacanță de vis în Grecia. Destinația lor finală a fost tot locul de care s-au îndrăgostit anul trecut. Și de data aceasta, au decis să plece cu mașina lor, în loc să zboare cu avionul. Cu pachetul pregătit de acasă, cei doi au rezistat cu succes orelor petrecute pe șosele și i-au ținut la curent și pe fanii lor, prin intermediul rețelelor de socializare.

Cei doi actori se bucură acum de o pauză binemeritată. Au avut un început de an extrem de aglomerat, cu o mulțime de proiecte pe plan profesional. Vlad Gherman și Oana Moșneagu joacă atât în serialul Lia: Soția soțului meu de la Antena 1, cât și în piese de teatru, inclusiv alături de colegii din proiectul TV.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au plecat în vacanță

La fel cum au făcut în trecut, cei doi îndrăgostiți au pornit la drum cu mașina. Însă, de data aceasta, Oana Moșneagu a reușit să întârzie plecarea cu câteva ore. Cu toate acestea, pare că iubitul ei nu s-a supărat prea tare, cu toate că Vlad Gherman a stat multe ore în spatele volanului, până au ajuns în Kefalonia.

„Cheers to all the amazing sunsets we’ve chased together and to all those we’ll be chasing. (…) Când îi ceri iubitului tău să faceți o poză care să exprime entuziasmul plecării în vacanță, da’ el știe că are de condus până la 11 noaptea și că ție ți-a luat mai mult cu 3 ore să fii gata de plecare decât era în program. Salonic, here we cooome! Lada frigorifică e plină, sanvișurile proaspete, ziua lungă! Drum bun să avem. Revenim cu vederi din vacanță”, a scris Oana Moșneagu pe contul ei de Instagram.

vlad-gherman-si-oana-mosneagu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ce au dezvăluit despre relația lor

Vlad Gherman și Oana Moșneagu nu s-au ferit până acum să vorbească public și despre aspectele mai puțin plăcute ale relației lor. Mai mult decât atât, au mărturisit recent că încă învață din greșeli, dar că prețuiesc iubirea care i-a legat și vor să lupte pentru ea.

„Ea si cu mine suntem doi adulti la scoala. Invatam impreuna in fiecare zi sa iubim. E greu sa treci clasa fara restante, e greu sa iei 10 la toate materiile care fac parte din programa scolara a iubirii. Impreuna suntem mai disciplinati, impreuna invatam mai bine si am inceput amandoi sa venim acasa cu carnetul plin de note bune! Speram sa fim premianti de la un an la altul mai ales ca aceasta scoala nu se termina niciodata. Oana Mosneagu, iubesc sa invat sa te iubesc”, a scris Vlad Gherman pe rețelele de socializare.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton