Homepage  / Vedete româneşti

Vlad Gherman, mesaj de ziua fostei iubite, Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman, mesaj de ziua fostei iubite, Cristina Ciobănașu
8

de Roxana Mirea,

Cristina Ciobănașu a împlinit vineri, 24 septembrie, frumoasa vârstă de 25 de ani. Aceasta a petrecut alături de cei dragi, însă, cu câteva zile înainte, și-a serbat ziua de naștere și pe platourile de filmare ale serialului Adela, difuzat pe Antena 1. Printre cei care i-au urat un călduros „la muți ani” actriței Cristina Ciobănașu s-a aflat și Vlad Gherman.

A fost mare sărbătoare pe platourile de filmare ale serialului Adela. Cristina Ciobănașu, Alecsandru Dunaev și Radu Grigore și-au aniversat ziua de naștere, iar colegii lor au avut grijă să nu lase un așa eveniment important să treacă neobservat și i-au sărbătorit pe toți trei pe platourile de filmare.

Ulterior, Cristina Ciobănașu și-a serbat ziua de naștere și alături de cei dragi. Aceasta a publicat o fotografie pe Instagram în care apare în sânul familiei.

M-am serbat și în familie, că așa e tradiția🥰 #25 #happybirthdaytome”, a scris actrița pe Instagram, după și-a serbat ziua de naștere pe platourile de filmare ale serialului Adela.

Cu siguranță, fanii actriței s-au întrebat ce mesaj i-a transmis Vlad Gherman fostei lui Iubite, Cristina Ciobănașu, cu ocazia zilei ei de naștere.

cr1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Vlad Gherman, mesaj de ziua fostei iubite, Cristina Ciobănașu

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au trăit o frumoasă poveste de dragoste și au fost împreună mulți ani de zile. Vestea despărțirii lor i-a luat prin surprindere pe fanii celor doi. Ce-i drept, mai toată lumea se aștepta ca Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu să ajungă în fața altarului, însă nu a fost să fie.

Chiar dacă s-au despărțit, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au rămas prieteni, pe lângă faptul că sunt și colegi. Drept urmare, Vlad nu avea cum să lase să treacă neobservată ziua de naștere a Cristinei. Acesta a distribuit, pe Instagram, o fotografie cu frumoasa actriță, scriind „La mulți ani, Crissy”.

Cristina Ciobănașu are un nou iubit

Cristina Ciobănașu are un nou iubit, iar Vlad a mărturisit că se bucură că ea este fericită. În plus, acesta a mai adăugat că a apreciat faptul că ea nu s-a ascuns față de el și că i-a spus că și-a găsit pe altcineva.

Știam despre relația lui Cris cu acest băiat. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună. Nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie onestă pe care ea a ținut să o facă. Am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a ținut să îmi spună lucrul asta. Singura chestie pe care am vorbit o cu ea… e că ea și-a asumat anumite riscuri.

Știa de la început că poate să fie văzută, poate să scrie prin presă. Și-a asumat și s-a dus cu capul înainte”, a spus Vlad Gherman.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton