Homepage  / Vedete româneşti

Vlad Gherman, detalii despre scenele din serialul „Lia” în care o sărută pe Kira Hagi. „Nu am avut nicio emoție”

Vlad Gherman, detalii despre scenele din serialul „Lia” în care o sărută pe Kira Hagi. „Nu am avut nicio emoție”
14

de Roxana Mirea,

Vlad Gherman și Kira Hagi joacă împreună în serialul „Lia - soția soțului meu”, de la Antena 1. Personajele lor, Andi și Mira, au o relație amoroasă, ceea ce înseamnă că se și sărută destul de des. Iată ce a povestit Vlad Gherman despre scenele în care trebuia să o sărute pe fiica lui Gheorghe Hagi. 

Vlad Gherman, despre scenele în care o sărută pe Kira Hagi 

Vlad Gherman și Kira Hagi îi interpretează pe Andi și Mira și serialul „Lia – soția soțului meu”, de la Antena 1. Având în vedere că personajele lor au o relație amoroasă, Vlad Gherman și Kira Hagi împart multe scene în care se sărută, pe micul ecran.  

Recent, Vlad Gherman a povestit cum au decurs pe platou scenele în care trebuia să o sărute pe fiica lui Gheorghe Hagi. 

Nu am avut nicio emoție pentru scenele alea. Mai degrabă acum realizez după ce m-ai întrebat! Haha! Kira este o persoană atât de empatică și de zâmbitoare. Ar trebui să te îngrijoreze starea ei dacă nu o vezi zâmbind mai mult de 10 minute. 

E o parteneră care îți oferă în secvență tot. E super disciplinată și vine mereu pe set cu temele făcute. Alături de ea râd foarte mult”, a spus el, pentru fanatik.ro. 

Vlad Gherman, despre scenele în care o sărută pe Kira Hagi  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

De asemenea, Vlad Gherman i-a cerut colegei sale un tricou semnat de către tatăl ei, Gheorghe Hagi. 

Tot ce pot să spun este că am rugat-o pe Kira să îmi facă rost de la tatăl ei de un tricou semnat de el pentru tatăl meu. Într-o zi, pe set, a venit Kira cu tricoul într-o pungă. Mi l-a dat ca și cum mi-ar fi dat ceva secret ce nu trebuia fi văzut. Era de înțeles. Dacă observă toată echipa de filmare asta, probabil cu toții și-ar fi dorit să primească un asemenea tricou. Asta pot spune. În rest, sunt poveștile noastre”, a mai mărturisit Vlad Gherman. 

Vlad Gherman, entuziasmat cu gândul la anul 2024

Vlad Gherman este foarte entuziasmat cu gândul la anul 2024. Pe lângă oportunitățile profesionale, actorul se pregătește de nuntă. El și Oana Moșneagu se vor căsători în 2024.  

2024 sună foarte bine. Sunt puține lucrurile pe care le pot confirma ca proiecte, dar sunt în discuții inclusiv pentru un film. Este visul meu să ajung să fac și film, dar la cât am manifestat asta în Univers, sunt absolut convins că va veni și asta în viitorul apropiat. 

Cea mai mare calitate ca actor? Cred că sunt o persoană carismatică și sunt dedicat meseriei. Dacă vrei să fiu super-sincer, chiar dacă nu poți încadra asta ca o calitate, cred că sunt și foarte norocos. 

În meseria noastră e nevoie și de noroc ca să ajungi acolo unde îți dorești. Sunt atâția actori care sunt mai talentați decât mine, dar care nu au șansa de a practica meseria asta niciodată. Asta e atât de trist… De asta le spun de fiecare dată celor care îmi zic că vor să devină actori că trebuie să se țină tare. În meseria asta ai nevoie și de un dram de noroc”, a mai povestit Vlad Gherman. 

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au anuntat data nuntiiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 14

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton