Homepage  / Vedete româneşti

Vlad Gherman, adevărul despre despărțirea de Cristina Ciobănașu. Ce le-a afectat relația. „Pentru mine a fost un șoc”

Vlad Gherman, adevărul despre despărțirea de Cristina Ciobănașu. Ce le-a afectat relația. „Pentru mine a fost un șoc”
15

de Roxana Mirea,

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au decis să se despartă după ani de zile de relație. Acum, amândoi își trăiesc povestea de dragoste cu alte persoane. Recent, Vlad Gherman, care are o relație cu Oana Moșneagu, a spus care este adevărul despre despărțirea dintre el și Cristina Ciobănașu. Iată ce a dus, de fapt, la ruptura dintre cei doi.

Vlad Gherman, adevărul despre despărțirea de Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman a fost invitat în podcastul „Vin de-o poveste”, găzduit de Radu Țibulcă, unde a vorbit și despre despărțirea de Cristina Ciobănașu. Chiar dacă fanii lor îi vedeau căsătoriți, cei doi actori au pus punct poveștii de iubire. Cea care și-a dorit acest lucru a fost Cristina. De asemenea, actorul din „Lia – soția soțului meu” recunoaște că mereu a trăit cu teama că partenera lui îl va părăsi din dorința de a cunoaște pe altcineva.

Pe parcursul acestor ani, foarte puține au fost momentele în care aș fi crezut că relația mea cu Cris ar ajunge în punctul ăla. Cred că cel mai mult ne-a afectat pandemia. Niciodată nu a fost problema de o a treia persoană, nici din partea mea, nici din partea ei. Singura chestie pe care eu o cred cu tărie e că frica mea (și cred că fără să vreau, i-am și arătat asta Cristinei) a fost că… Pentru ea, relația cu mine a fost prima ei relație. Frica mea era că ea la un moment dat o să plece. Frica mea era că nu are cum să rămână doar la mine și poate că erau momente, mai ales când a intrat la facultate, în care îmi ziceam: „În sfârșit, intră în alt mediu. Sunt băieți”, că până atunci, eram în siguranță. Lala Bad, îi știu pe toți, n-are ce să se întâmple. Liceul, terminase și ea liceul, dar nu avea ce să se întâmple, că îi știam și prietenii de acolo. Eram pe un teren sigur”, a declarat Vlad Gherman.

Vlad Gherman a comparat-o pe Oana Moșneagu cu fosta iubită. Ce a spus, fără să vrea, despre Cristina CiobănașuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Temerile constante ale lui Vlad Gherman

Vlad Gherman a mărturisit că ruptura dintre el și Cristina Ciobănașu a avut loc în pandemie, atunci când au realizat că nu prea vorbesc unul cu celălalt.

„Când a intrat la facultate, a fost ceva de genul: „pentru mine poate să fie nasol”. (…) Deși ea nu-mi dădea niciun motiv real, ea s-a prins că eu am o problemă cu un x, cu un y, deși nu se întâmpla nimic. Îmi asum chestia asta și este o problemă pe care o s-o duc până în mormânt. Este o frică de abandon pe care o am și o frică de a fi înșelat.

Am pățit-o de la iubita din liceu. Cred că de aici am dobândit frica asta. Am prins că m-a înșelat. A fost dureros și cred că de aici am dobândit frica asta. La Cris, pentru mine era pur și simplu gândul că de ce s-ar opri aici. E o femeie frumoasă, deja nu mai e o fată, poate se întreabă și ea „cum ar fi să fiu cu altcineva”… Îmi făcea niște filme care nu erau reale, dar care se simțeau în relația noastră.

Am avut niște discuții, a venit pandemia și cred că asta ne-a afectat cel mai mult pentru că atunci ne-am dat seama că nu prea ne găseam subiecte de discuție, nu prea vorbeam. Ea stătea, fie mai citea o carte, poate eu vedeam un serial sau să mă jucam, ea asculta muzică. Nu interacționam foarte mult, deși sesizasem și eu chestia asta, nu m-a afectat așa de tare pentru că mă gândeam că este doar o perioadă. Pentru Cris, a avut un alt impact. Pe ea a afectat-o puțin mai mult”, a mai povestit actorul.

De ce au apelat Oana Moșneagu și Vlad Gherman la un terapeut de cuplu (9)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 15

„Pentru mine a fost un șoc”

Vlad Gherman a continuat prin a spune că despărțirea „a fost o chestie pe care a simțit-o ea”. Acesta spune că a sperat că actrița se va răzgândi, însă, acum este recunoscător că aceasta nu a cedat în fața rugăminților lui de a se împăca.

„A fost o chestie pe care a simțit-o ea și pe care ea a propus-o. Deși m-a durut sufletul, evident, am putut să o înțeleg într-o oarecare măsură și să accept. Ce puteam să fac? Nu poți să tragi de o relație în care nu mai ești dorit. (…) O perioadă foarte scurtă, de câteva zile, am crezut că e o chestie de moment și că o să își dea seama că poate nu e o variantă bună și că o să se răzgândească. Oricum nu conștientizam. Pentru mine a fost un șoc. Nu credeam că… Eu râdeam. Asta a fost reacția mea. Am început să râd isteric pentru că nu credeam că se întâmplă ce auzeam că o să se întâmple. (…)

Sper să nu fie oameni care să comenteze aiurea despre Cris. Tot răul a fost spre bine. În cazul meu, că nu pot să vorbesc despre ea. Pentru mine, despărțirea a fost un șut în fund, un pas înainte și a contat foarte mult în evoluția mea. Astăzi sunt o versiune pe care mi-o doream să fiu de mult. Sunt mai responsabil, mai matur și probabil că fără despărțirea asta… A fost răul necesar pentru binele pe care îl trăiesc acum”, a mai declarat Vlad Gherman despre despărțirea de Cristina Ciobănașu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton