; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vlad Dragulin (1)

Vlad Drăgulin urmărește tot ce se întâmplă în culisele „iUmor”! Emisiunea din online intră în grila Antenei 1

17 February 2021

Dacă inițial Antena 1 a anunțat că actorul Vlad Drăgulin va avea un serial special conceput pentru platforma a1.ro, în care acesta prezenta o ediție specială „I mai mult Umor', din culisele emisiunii „iUmor', acum Antena 1 a decis să introducă materialul și în grila sa. 

Astfel, de duminică, 21 februarie, după încheierea ediției „iUmor', de la 22.45, Vlad Drăgulin ne va prezenta imagini din culisele emisiunii ai căror jurați sunt Delia, Cheloo și Mihai Bendeac. 

<'I mai mult Umor' este povestea nevăzută din spatele produsului finit 'iUmor', este spectacolul din spatele spectacolului>, a spus Vlad Drăgulin. Actorul va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Niros, un producător perfecționist, și nu se va teme să pună toate întrebările incomode, atât persoanelor din echipă, cât și juraților sau concurenților. 

Cel de-al zecelea sezon iUmor a avut premiera duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, se anunță cu totul neașteptat. De la concurenți, la invitați și momente speciale, jurații, dar și cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up' pentru „DA' şi „Thumbs Down' pentru „NU', iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. 

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA' de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor', creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia 'iUmor', va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare