; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

VJ Oana face haine din plastic

24 June 2010

VJ-iţa MTV, Oana Tache, lansează un nou trend în modă – hainele din plastic. Ea le va purta la filmările pentru MTV Fresh şi în weekendurile speciale marca MTV.

Pentru creaţiile ei, VJ Oana a avut nevoie de diverse obiecte: ace de siguranţă, saci de gunoi menajer, sacoşe colorate şi tot felul de ambalaje pe care le-a îmbinat într-un mod spectaculos. Colecţia pe care urmează să o lanseze vara aceasta se intitulează I Wanna Plastic' (Vreau Plastic').

Mi-a placut atât de mult să fac aceste hăinuţe şi am constatat că pasiunea începe să capete formă, aşa că după aceste prime creaţii mi-am propus să duc ideile la alt nivel. Data viitoare promit ca hăinuţele să fie şi mai spectaculoase şi mai neconvenţionale. O să folosesc şi cutii de pizza sau de mâncare chinezească care în acest fel o să fie şi reciclate', a spus Oana despre colecţia ei trăznită.

La 22 de ani, Oana se poate lăuda o carieră de invidiat în televiziune şi nu numai. A făcut parte din grupul Abracadabra', din Şcoala Vedetelor, a fost ziaristă, MC şi VJ şi a reprezentat ProFM DANCE şi MTV România la diferite evenimente.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare