; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vivien Leigh era bisexuală?

24 August 2010

O nouă biografie despre Vivien Leigh (care a murit în 1967, la 53 de ani) susţine că celebra actriţă era bisexuală şi că l-a înşelat pe soţul ei, Laurence Olivier (decedat în 1989, la 82 de ani), la câteva luni de la începutul relaţiei lor, în 1937.

Conform dailymail.co.uk, Leigh – care s-a căsătorit cu Olivier în 1940 – era, de fapt, bisexuală, iar volumul „Damn You, Scarlett OHara' (scrisă de Darwin Porter şi Roy Moseley) vorbeşte pe larg despre cuceririle ei lesbiene.

Actriţa care a interpretat-o pe Scarlett OHara în celebra peliculă „Pe aripile vântului' (1939) avea şi o pasiune enormă pentru bărbaţi, agăţându-i la „Scottys', un bordel cu bărbaţi din Los Angeles, care trecea drept o benzinărie.

Se pare că actriţa a fost chiar dată afară dintr-un hotel italian, pentru că aducea în camera ei prea mulţi bărbaţi agăţaţi pe stradă. „Depindea de discreţia bărbaţilor care nu s-ar fi lăudat că tocmai s-au culcat cu Scarlett OHara', a explicat o sursă din cadrul editurii care urmează să publice biografia în SUA.

Autorii Darwin Porter şi Roy Moseley au cunoscut-o pe actriţă: primul a i-a fost amic în anii 60, al doilea a fost asistentul lui Laurence Olivier.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare