; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

George burcea viviana sposub

Viviana Sposub și George Burcea s-au vindecat de coronavirus. Cum și-au petrecut prima zi, după ce au ieșit din carantină

05 November 2020
În urmă cu câteva săptămâni, Viviana și George Burcea, concurenți în cadrul emisiunii „Ferma' (Pro TV) la acea vreme, anunțau că s-au infectat cu noul coronavirus și că sunt în carantină, împreună.
 
De atunci și până acum doar Viviana a rămas în competiția din „Ferma', George fiind nevoit să renunțe din cauza unor motive de sănătate. Filmările s-au terminat, iar la scurt timp după o perioadă în libertate s-au infectat cu coronavirus. Pe parcursul carantinei, cei doi au avut o serie de apariții în cadrul emisiunii „Vorbește lumea' (Pro TV) în care au precizat că au simptome ușoare și că speră să se vindece rapid. Cei doi au fost supuși unui nou test, după cele 14 zile de carantină, iar rezultatul a fost unul optimist pentru George și Viviana, cea din urmă anunțând pe Instagram că testele au ieșit negative și că se pot întoarce la rutina obișnuită. 

 

Imediat după ce au scăpat de virus, cei doi au profitat din plin de prima zi în libertate, după ce și-au petrecut carantina închiși în apartamentul Vivianei și au mers în parcul IOR. De asemenea, Viviana a ținut să meargă și pe la salonul de cosmetică și să se răsfețe.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare