Homepage  / Vedete româneşti

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat. Cum s-au dat singuri de gol

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat. Cum s-au dat singuri de gol
9

de Roxana Mirea,

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat. Au trecut câteva luni de când au anunțat că s-au despărțit, însă se pare că acum au revenit la sentimente mai bune. Deși nu a confirmat oficial împăcarea, Viviana Sposub s-a dat singură de gol.  

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat 

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat la câteva luni după ce au anunțat că s-au despărțit. „Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, scria Viviana Sposub în vară.  

Viviana nu a confirmat public împăcarea, dar s-a dat singură de gol. Ea a postat un videoclip din orașul Santa Monica, SUA, în care apare și George, deși cei doi au încercat să nu se observe că este el. Cu trei zile în urmă, actorul a postat o fotografie surprinsă pe bulevardul Hollywood Walk of Fame. „Nici aici nu scap de paparazzi”, a scris în descriere. 

Cam periculos pe străzile din California…”, a scris Viviana Sposub în dreptul postării cu George Burcea.  

E George Burcea!”; „Lasă că îl ai pe George cu tine și te apără. Sigur nu ați căzut la final?”; „Până la urmă v-ați împăcat. Te-ai dus după el în America, succes! De data asta vei reuși în planurile tale!”; „Mă bucur foarte mult pentru voi, chiar sunteți o pereche foarte frumoasă”, acestea sunt doar câteva dintre comentariile postării, potrivit unica.ro.  

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cum s-au cunoscut Viviana Sposub și George Burcea 

Viviana și George s-au cunoscut la filmările show-ului „Ferma”, de la Pro TV. Au devenit un cuplu în august 2020 și și-au confirmat despărțirea în iulie 2023.  

După ce vestea despărțirii lor a ajuns în presă, Viviana Sposub și George Burcea au mai fost văzuți o dată împreună, iar fanii au crezut atunci că cei doi s-au împăcat. De altfel, fostul soț al Andreei Bălan ar fi vrut de mai multe ori să se împace cu iubita lui, însă Viviana nu a mai acceptat să îi mai dea o șansă, asta până acum.  

Până acum, Viviana și George nu au confirmat oficial împăcarea.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton