Homepage  / Vedete româneşti

Viviana Sposub are planuri mari de viitor alături de George Burcea: „Îmi doresc foarte mult”

Viviana Sposub are planuri mari de viitor alături de George Burcea: „Îmi doresc foarte mult”
11

de Cristina Țapu,

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc o poveste de dragoste plină de imprevizibil. Cei doi au format un cuplu timp de mai mulți ani, apoi s-au despărțit, pentru ca în final să se regăsească în Statele Unite ale Americii și să mai acorde o șansă iubirii lor. Iată ce spune acum Viviana despre relația pe care o au!

Viviana Sposub, cucerită de frumusețea Statelor Unite ale Americii

Viviana Sposub a petrecut sărbătorile alături de George Burcea și recunoaște că Statele Unite ale Americii au un loc special în sufletul ei. Și-ar dori să locuiască acolo, dacă viza ar fi mai ușor de obținut. Momentan, America rămâne doar o destinație spectaculoasă de vacanță, nu locul în care poate trăi lipsită de griji.

„Deocamdată, America este pentru mine o destinație de călătorie. Poate că pe viitor lucrurile vor sta altfel. Ai nevoie de o anumită viză pentru a putea profesa acolo. Acum merg și mă bucur de împrejurimi și de oamenii pe care mi i-am făcut deja prieteni acolo„, a dezvăluit Viviana Sposub, în cadrul unui interviu acordat Revistei Viva!

Viviana Sposub își dorește să devină mamă

Revenită din vacanța în Statele Unite ale Americii, Viviana Sposub a vorbit despre escapada sa, dar și despre bărbatul care îi este alături. În plus, fosta prezentatoare a dezvăluit că își dorește mamă, deși acest gând nu este unul prioritar momentan.

„Îmi doresc foarte mult să fiu mamă. Nu știu dacă mă văd mamă în viitorul apropiat, dar cu siguranță voi fi mamă. Am simțit asta întotdeauna, îmi plac foarte mult copiii. M-aș bucura foarte mult să ajung și la acest capitol al vieții mele„, a declarat Viviana.

Viviana Sposub a confirmat că s-a împăcat cu George Burcea  (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Cum s-au cunoscut George Burcea și Viviana Sposub

Viviana și George s-au cunoscut la filmările show-ului „Ferma”, de la Pro TV. Au devenit un cuplu în august 2020 și și-au confirmat despărțirea în iulie 2023.  

După ce vestea despărțirii lor a ajuns în presă, Viviana Sposub și George Burcea au mai fost văzuți o dată împreună, iar fanii au crezut atunci că cei doi s-au împăcat.

De altfel, fostul soț al Andreei Bălan ar fi vrut de mai multe ori să se împace cu iubita lui, însă Viviana nu a mai acceptat să îi mai dea o șansă. Cu toate acestea, cei doi s-au împăcat la finalul anului trecut și au petrecut sărbătorile de iarnă împreună.

Viviana Sposub a format un cuplu alături de comediantul Ionuț Rusu

Înainte de a-și câștiga notorietatea, Ionuț Rusu a avut o relație cu Viviana Sposub, actuala parteneră de viață a lui George Burcea.

Cu toate că povestea lor de dragoste nu a durat mult, atunci când au constatat că relația lor nu mai funcționează, cei doi au hotărât să se despartă fără conflicte și să mențină o relație civilizată de prietenie.

Detaliile despre relația lor au ieșit la iveală după ce au fost fotografiați de paparazzi în timp ce se sărutau într-un centru comercial în anul 2019., conform Libertatea.

Sursă foto: Instagram Viviana Sposub

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton