Homepage  / Vedete româneşti

Ce mesaj i-a transmis Viviana Sposub lui George Burcea în ziua în care au sărbătorit 4 ani de la prima întâlnire: „Ne-a schimbat viața”

Ce mesaj i-a transmis Viviana Sposub lui George Burcea în ziua în care au sărbătorit 4 ani de la prima întâlnire: „Ne-a schimbat viața”
13

de Cristina Țapu,

George Burcea și Viviana Sposub sărbătoresc patru ani de când se cunosc, iar fosta prezentatoare a transmis un mesaj special celui care îi este alături.

Viviana Sposub și George Burcea au sărbătorit patru ani de la prima întâlnire

Anul trecut, după o relație de trei ani, Viviana Sposub și George Burcea au hotărât să se despartă. Separarea lor a durat câteva luni, timp în care actorul a reușit să o recucerească pe Viviana, femeia cu care și-a refăcut viața după divorțul de Andreea Bălan.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” și-a petrecut sărbătorile de iarnă în Statele Unite alături de iubitul ei și a anunțat atunci că s-au împăcat. Între timp, au revenit în România și continuă să-și trăiască povestea de iubire așa cum consideră potrivit.

Recent, Viviana a publicat un videoclip cu ei doi de la un eveniment, alături de un mesaj romantic. „4 ani… „Unii sărbătoresc ziua primului sărut, alții ziua în care au decis să formeze un cuplu. Noi sărbătorim ziua în care ne-am cunoscut. 7 August 2020 a fost ziua care ne-a schimbat amândurora viața din multe puncte de vedere”, a fost mesajul pe care fosta prezentatoare l-a scris pe pagina personală de Instagram.

Viviana Sposub a confirmat că s-a împăcat cu George Burcea  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Revenită din vacanța în Statele Unite ale Americii, Viviana Sposub a vorbit despre escapada sa, dar și despre bărbatul care îi este alături. În plus, fosta prezentatoare a dezvăluit că își dorește mamă, deși acest gând nu este unul prioritar momentan.

Viviana Sposub a negociat dur împăcarea cu George Burcea

Viviana și George s-au cunoscut la filmările show-ului „Ferma”, de la Pro TV. Au devenit un cuplu în august 2020 și și-au confirmat despărțirea în iulie 2023. Cu toate acestea, cei doi s-au împăcat la finalul anului trecut și au petrecut sărbătorile de iarnă împreună.

Condițiile împăcării au fost trasate de Viviana, iar cerințele acesteia au fost unele cât se poate de clare, conform unui apropiat al cuplului.

„Au făcut un pact ciudățel. Ea i-a spus că vor rămâne un soi de prieteni până când se va decide dacă el s-a schimbat și dacă relația poate continua. Iar el, pentru că este un om foarte bun și pentru că o iubește foarte mult, a acceptat. Iar de atunci face tot ceea ce-i stă în putință pentru a o recuceri. Cumva, treaba aceasta nu este naturală, nu așa merg lucrurile. Iubești sau nu iubești un om, e simplu. Dacă-l iubești, nu-i dai ultimatumuri, cerându-i să se schimbe. George e un fel de cățeluș acum, dar spune că sunt schimbări pe care trebuia să le facă demult și le-a tot amânat din comoditate. Mie îmi pare rău să-i văd așa și îmi e greu să cred că vor mai rezolva ceva. Când s-a rupt, s-a rupt” au declarat surse apropiate cuplului pentru cancan.ro.

Sursă foto:

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton