Homepage  / Vedete româneşti

Viviana Sposub, în cea mai îndrăzneață ținută. Fosta prezentatoare a furat toate privirile la o petrecere pe plajă

Viviana Sposub, în cea mai îndrăzneață ținută. Fosta prezentatoare a furat toate privirile la o petrecere pe plajă
15

de Cristina Țapu,

Viviana Sposub este una dintre cele mai frumoase prezentatoare din România, iar farmecul său nu poate fi trecut cu vederea. Prezentă la o petrecere pe malul mării, iubita actorului George Burcea a atras toate privirile datorită ținutei pe care a ales-o.

Viviana Sposub, apariție de milioane la o petrecere pe plajă

Viviana Sposub are o frumusețe incontestabilă și un trup tras ca prin inel, cu un decolteu generos, pe care nu ezită să-l afișeze. Prezentă la o petrecere pe plajă, Viviana Sposub a îmbrăcat un costum lejer, din două piese, iar cei prezenți nu și-au putut lua ochii de la ea. Petrecerea pe plajă a fost ocazia ideală pentru ea să strălucească într-o ținută de vară îndrăzneață, arătând că știe cum să fie în centrul atenției într-un mod elegant și sofisticat.

viviana-sposub-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc o poveste de dragoste plină de imprevizibil. Cei doi au format un cuplu timp de mai mulți ani, apoi s-au despărțit, pentru ca în final să se regăsească în Statele Unite ale Americii și să mai acorde o șansă iubirii lor.

Viviana și George s-au cunoscut la filmările show-ului „Ferma”, de la Pro TV. Au devenit un cuplu în august 2020 și și-au confirmat despărțirea în iulie 2023.  

De altfel, fostul soț al Andreei Bălan ar fi vrut de mai multe ori să se împace cu iubita lui, însă Viviana nu a mai acceptat să îi mai dea o șansă. Cu toate acestea, cei doi s-au împăcat la finalul anului trecut și au petrecut sărbătorile de iarnă împreună.

George Burcea și Andreea Bălan au divorțat cu scandal

După numeroase scandaluri și dispute legale, Andreea Bălan și George Burcea au ajuns la un acord, punând capăt tuturor proceselor în care au fost implicați după ce au divorțat. Artista recunoaște că, în conflictul cu tatăl fiicelor sale, a fost condusă de ego și nu era dispusă să facă compromisuri. Cu toate acestea, după ce au făcut pace și au pus capăt disputelor legale, Andreea a simțit o eliberare de energia negativă acumulată.

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat în 2020, după o relație de aproximativ cinci ani. Relația lor a fost marcată de numeroase scandaluri mediatice și dispute legale referitoare la custodia celor două fiice ale lor, Ella și Clara, care au rămas în grija artistei.

Sursă foto: Instagram Viviana Sposub – George Burcea

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton