Homepage  / Vedete româneşti

Viviana Sposub și George Burcea, mai îndrăgostiți ca oricând după ce s-au împăcat. Cum s-au afișat pe rețelele de socializare

Viviana Sposub și George Burcea, mai îndrăgostiți ca oricând după ce s-au împăcat. Cum s-au afișat pe rețelele de socializare
21

de Cristina Țapu,

Viviana Sposub și George Burcea au bifat o apariție oficială împreună după reconciliere. Cei doi îndrăgostiți se află în prezent în America, destinația în care actorul s-a mutat cu câteva luni în urmă.

Viviana Sposub și George Burcea s-au afișat din nou împreună

Viviana Sposub și George Burcea au decis să acorde o nouă șansă relației lor, fiind din nou împreună după ce, în vara anului trecut, cei doi anunțaseră oficial despărțirea. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a plecat la sfârșitul anului trecut în Statele Unite ale Americii, acolo unde actorul s-a stabilit pentru o perioadă.

Pe pagina sa de Instagram, Viviana Sposub a distribuit un videoclip în care era alături de actor, confirmând astfel împăcarea. În descrierea postării, a scris: „Parcurs periculos pe străzile din California…”. Acum, cei doi au făcut o apariție oficială împreună, de această dată într-un clip postat pe platforma TikTok.

viviana-sposub-si-george-burcea-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

Viviana Sposub și George Burcea sunt aproape lipiți unul de altul, mișcându-și doar ochii. Actorul poartă în continuare barbă, în timp ce vedeta este impecabil machiată, evidențiindu-și trăsăturile cu un tuș negru la ochi.

Până în prezent, nici George Burcea, nici Viviana Sposub nu au emis declarații cu privire la reconcilierea lor. Cu toate acestea, au confirmat că au sărbătorit Revelionul în California.

Viviana și George s-au cunoscut pe platourile de filmare

Viviana și George s-au cunoscut la filmările show-ului „Ferma”, de la Pro TV. Au devenit un cuplu în august 2020 și și-au confirmat despărțirea în iulie 2023.  

După ce vestea despărțirii lor a ajuns în presă, Viviana Sposub și George Burcea au mai fost văzuți o dată împreună, iar fanii au crezut atunci că cei doi s-au împăcat. De altfel, fostul soț al Andreei Bălan ar fi vrut de mai multe ori să se împace cu iubita lui, însă Viviana nu a mai acceptat să îi mai dea o șansă, asta până acum.  

viviana-sposub-si-george-burcea-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 21

Viviana a trecut prin momente terifiante în Statele Unite ale Americii

După despărțirea de George Burcea, Viviana Sposub recunoaștea că ar dori să revină oricând în Statele Unite ale Americii, însă nu are viza necesară. A trecut prin momente grele atunci când se afla departe de casă, însă acest lucru nu ar împiedica-o să revină oricând, cu drag, în Statele Unite.

„Până la vârsta aceasta, cel mai mult mi-a plăcut să vizitez Statele Unite ale Americii pentru că a fost o experiență wow, unică. Mă bucur că am avut ocazia să stau mai mult timp, am stat aproape jumătate de an și mi-am făcut mulți prieteni și țin legătura cu mulți prieteni americani.

Am putut să trăiesc experiența și tot ce am văzut în filme, am trait pe propria piele. Anul trecut, de exemplu, de Revelion am fost chiar în Time Square, chiar în centru și a fost o experiență de neuitat.

E mai ceva ca în filme. Nu am mai povestit nimănui despre experiența din America. În Los Angeles am avut parte de tot felul de peripeții: de împușcături, am avut accident de mașină, mi s-au furat telefoane, poșete, dar cu toate acestea m-am simțit bine„, a declarat Viviana Sposub, conform Playtech.

Sursă foto: Instagram Viviana Sposub – George Burcea PRO TV, Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton