Homepage  / Advertorial

VIVA! Party 2024 a celebrat 25 de ani de la apariția primului număr al revistei alături de 2.000 de prieteni!

VIVA! Party 2024 a celebrat 25 de ani de la apariția primului număr al revistei alături de 2.000 de prieteni!
27

de Redactia Tvmania

Petrecerea VIVA! 2024  a fost la fel de spectaculoasă ca în fiecare an și a celebrat împreună cu 2.000 de prieteni 25 de ani de la apariția primului număr al revistei! Actori, cântăreți, vedete TV, parteneri și cititori ai revistei au fost la Face Club Forest, în București, pentru o petrecere de pomină care s-a întins după miezul nopții!

Viva! le mulțumește vedetelor care au acceptat fără rezerve să-și împărtășească poveștile de viață, dar și cititorilor fideli! Peste 2.000 de prieteni au închinat, aseară, un pahar cu vin în cinstea revistei și nu putem decât să le mulțumim!

Mulțumim partenerilor VIVA! Party 2024

Damian Drăghici nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar atmosfera incendiară pe care a susținut-o la petrecerea VIVA! nu vine decât să confirme că este unul dintre cei mai iubiți artiști români din toate timpurile. Invitații au dansat și cântat alături de Damian și colegii săi, iar momentul a fost completat perfect de un pahar cu vin rece de la Murfatlar!

Aerosoli de la Murfatlar este un vin alb, sprinten, fizzy, cu note de libertate, gata să îți aducă aminte de cât de spectaculoasă este viața! Și asta s-a întâmplat și la VIVA! Party 2024!

Herbalife a adus gustări sănătoase pentru prietenii VIVA!

Herbalife a adus invitaților VIVA! gustări proteice delicioase, energizante și sănătoase. Batoanele proteice Herbalife te ajută să ţii la distanţă senzaţia de foame şi îţi asigură necesarul de nutrienți, fără să te abați de la obiectivele tale de nutriție și fitness. Fie că dorești să atingi greutatea sănătoasă ideală, fie că ești pasionat de sport și dorești să-ți îmbunătățești performanțele, batoanele proteice Herbalife sunt alegerea ideală: puține calorii, gust delicios, nutrienți cheie!

Produsele Herbalife sunt disponibile doar prin intermediul Distribuitorilor Independenți.

altcumva-0030-1024×683-1.jpgIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 27

MAGNA PHARM, la VIVA! Party 2024, cu brandurile Forcapil, Heliocare, Urgo, ACM și Crescina

Magna Pharm a fost și în acest an alături de Viva! cu brandurile Forcapil, Heliocare, Urgo, ACM și Crescina. Invitații au primit spre testare produse aparținând celor trei super branduri, respectiv suplimente alimentare Forcapil pentru regenerarea părului, șampon și balsam Forcapil pentru stoparea căderii părului, dar și noutatea Forcapil Elixir împotriva căderii părului, un tratament ultra-concentrat este special conceput pentru a combate căderea părului, oferindu-ți o soluție eficientă și naturală pentru a fortifica părul de la rădăcină până la vârfuri.

Magna Pharm a prezentat invitaților și noutatea Forsun Solar Jeleuri, care combină vitamine, minerale și pigmenți de origine vegetală pentru a ajuta la pregătirea pielii înainte de expunerea la soare; protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ datorită seleniului și vitaminei E; menținerea pigmentării pielii cu ajutorul cuprului.

Let’s play RED by my Geisha!

Cornerul my Geisha a devenit neîncăpător pentru prietenii VIVA! pentru că toată lumea a fost cucerită de noul Lets Play Red Extrait de Parfum! Noua creație my Geisha este o invitație irezistibilă într-o lume a erotismului și a misterului, unde fiecare strop de parfum se transformă într-o poveste de pasiune. Cu un amestec unic de note vibrante și senzuale, extractul de parfum este îmbogățit cu feromoni pentru a amplifica atracția și a stârni dorințe ascunse.

Notele de vârf conțin trandafir, biscotti și smochine, deschizând parfumul cu o promisiune a unei aventuri neașteptate. Inima parfumului pulsează cu accente de amaretto și miere, un amestec afrodisiac ce trezește simțurile și invită la intimitate. În final, ingredientele de bază cu ambră și cuișoare adaugă o notă decadentă, încărcată de erotism și rafinament.

Un plus de strălucire de la NUXE!

Nuxe combină puterea naturii, eficiența științei și plăcerea simțurilor, pentru trăiri intense, pline de bucurii. Important de știut, cosmeticele Nuxe nu conțin parabeni sau uleiuri minerale! Nuxe se bazează 100% pe puterea naturii și folosește numai ingrediente pe bază de plante care sunt obținute în mod durabil și folosind tehnologii verzi.

Noutatea Nuxe este Uleiul multifuncțional cu particule strălucitoare Or Florale Huile Prodigieuse, un mix din 7 uleiuri prețioase 100% botanice (ulei de Tsubaki, ulei de Argan, ulei de Macadamia, ulei de Borago, ulei de Camellia, ulei de Alune de Pădure, ulei de Migdale Dulci) cu particule strălucitoare, care hrănesc, repară și înfrumusețează fața, corpul și părul.

Mulțumim tuturor celor care au susținut organizarea acestui eveniment grandios, Viva! party 2024. 

Sponsori: Forcapil, Herbalife, my Geisha, Murfatlar, Nuxe si Ploom

Partener: Kanal

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton