; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vittoria Puccini și Alessandro Preziosi, protagoniștii „Elisa di Rivombrosa” (Prima), au format un cuplu și în viața reală (2)

Vittoria Puccini și Alessandro Preziosi, protagoniștii „Elisa di Rivombrosa” (Prima), au format un cuplu și în viața reală

18 January 2018

La Prima TV telespectatorii pot urmări în prezent serialul italian „Elisa di Rivombrosa' – o poveste de iubire interzisă, în care intrigile și prejudecățile vremii sunt cele care fac imposibilă o poveste de dragoste. Cei doi actori care interpretează rolurile principale sunt Vittoria Puccini și Alessandro Preziosi, doi tineri despre care puțină lume știe că au format un cuplu și în viața reală.

 

 Vezi galeria foto >

Vittoria Puccini – cea care o interpretează pe Elisa – a devenit cunoscută în Italia interpretând rolul principal din „Elisa di Rivombrosa', iar la filmările serialului l-a cunoscut pe Alessandro Preziosi, actorul care interpretează rolul principal masculin, Fabrizio Ristori. Cei doi s-au îndrăgostit foarte tare unul de altul și au început din acel moment o relație și în viața reală, informație ce a umplut paginile ziarelor mondene din Italia. Este interesant  și faptul că au împreună o fetiță, Elena, la fel ca în serial. Din păcate, povestea lor de iubire nu a rezistat, iar zvonurile spun că el a înșelat-o în repetate rânduri pe Vittoria. Cu toate că relația lor a durat doar patru ani, Alessandro Preziosi a declarat în nenumărate rânduri că despărțirea a fost din cauza programului încărcat, el fiind mai mult plecat.

Prima TV a adus pe micile ecrane acest serial italian, „Elisa di Rivombrosa', cu un succes răsunător în țara natală, un serial de epocă ce respectă cu fidelitate atmosfera anilor 1700 și care surprinde prin eleganță, decoruri, scenografie, costume și personaje bine definite. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare