; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Inimi Surde

Viţa de Vie lansează single-ul „Inimi surde”

19 February 2016

„Inimi surde' este titlul noului single Viţa de Vie, la 3 ani de la apariţia albumului „Acustic' şi după 20 de ani de activitate muzicală VdV.

VDV Inimi Surde

Cei care şi-au cumpărat bilet la concertul aniversar Viţa de Vie – 20 de ani', au avut parte ieri de o surpriză din partea trupei. Pentru voi şi doar pentru voi, în exclusivitate pentru 24 de ore, avem noul nostru single, „Inimi surde'. Sunteţi primii care merită să îl audă!' – VdV.

Melodia e simplă, vorbeşte despre singurătate în diverse etape, de la lumea colorată a copilăriei până la lumea lipsită de culori a maturităţii, vorbeşte despre nevoia fiecăruia de a fi ascultat şi înţeles, nevoie care se loveşte mereu de un zid, de indiferenţa celor din jur. De la copilul care strigă pământul «Heei, sunt aici», însă vorbele lui sunt luate de vânt şi nimeni nu îl aude, până la adultul captiv în sforile cotidianului, preocupat doar de ziua de mâine, NU avem timp unii de alţii. E o falsă singurătate, cu toţii căutam acelaşi leac, însă suntem incapabili să ni-l oferim unii, celorlalţi. Ţii minte filmul «Al şaselea simţ»? Ăia suntem, fantomele care nu înţeleg de ce nu le observă nimeni. Şi un strop din «Micul Prinţ»', spune Adrian Despot.

Puteți asculta aici Viţa de Vie – „Inimi surde':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare