; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vita de Vie

Vița de Vie lansează pe 29 octombrie noul album

30 March 2016

Anul 2016 este pentru Vița de Vie un prilej de mare sărbătoare.

Vita de Vie

După aniversarea de 20 de ani, din 20 februarie, cu Arenele Romane pline ochi, trupa anunță că menține, în continuare, starea de sărbătoare la cote cât mai înalte: pe 29 octombrie, va lansa următorul album printr-un concert care va avea loc tot la Arenele Romane. Și dacă tot e sărbătoare, primele 500 de bilete pot fi achiziționate cu 50 lei. Detaliile le găsiți pe iabilet.ro, eventbook.ro și pe ambilet.ro.

VdV poster

„Noul album Vița de Vie este rezultatul a tot ce am acumulat în ultimii ani. Este un amalgam de emoție și energie, decantat prin filtrul celor 20 de ani petrecuți pe metereze', spune Adrian Despot.

Două dintre piesele de pe viitorul album sunt lansate deja:

Inimi surde'

și „Luna și noi'

 

Iar în fiecare lună, de acum încolo, fanii Vița de Vie pot asculta câte un single nou, în contul celor 20 de ani de când sunt alături de trupa Vița de Vie.

„De ce facem asta? Pentru că fanii noștri chiar merită! Pentru că fanii noștri sunt cei care ne-au susținut în toți acești 20 de ani și vrem să simtă și ei, ca și noi, că acest an este unul de sărbătoare. Drept pentru care toți cei care s-au înscris și se vor înscrie la newsletterul vdv.umusic.ro vor primi, în continuare – în exclusivitate – toate piesele noastre single, una câte una, pe data de 20 a fiecărei luni', promite Adrian Despot.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare