Homepage  / Timp liber

Viţa de Vie concertează la Palatul Bragadiru, într-o formulă acustică specială. Când va avea loc evenimentul

Viţa de Vie concertează la Palatul Bragadiru, într-o formulă acustică specială. Când va avea loc evenimentul
9

de Redactia Tvmania,

Pe 10 octombrie, Viţa de Vie va susţine un concert la Palatului Bragadiru din București. Trupa rock va reinterpreta în formulă acustică piesele cunoscute care au marcat generaţii, anunţă organizatorii.

Vița de Vie va concerta la Palatul Bragadiru

Vita de Vie va susține un concert special la Palatul Bragadiru, oferindu-vă o experiență muzicală unică, într-o formulă acustică rar întâlnită.

Acest spectacol promite să fie unul memorabil, în care sunetul pur al instrumentelor acustice și atmosfera elegantă a palatului se vor împleti armonios. Vița de Vie va reinterpreta piesele care au marcat generații, aducându-le un suflu nou, intim și plin de emoție.

Experiențele acustice oferite de Vița de Vie dezvăluie o latură mai intimă și mai profundă a trupei, punând accent pe versuri și interpretare, într-un mod unic și captivant. Fiecare concert este o călătorie emoțională, care reușește să apropie și mai mult trupa de fani.

Cu o carieră de peste 25 de ani, Viţa de Vie este una dintre cele mai influente şi respectate trupe de rock alternativ din România.

Trupa s-a remarcat prin autenticitate şi energie, îmbinând stiluri muzicale diverse – de la rock, funk şi jazz, până la hip-hop şi muzică electronică. De-a lungul anilor, Viţa de Vie a lansat, între altele, celebrele „Basul şi cu toba mare”, „Praf de stele” şi „Varză”.

vita-de-vie-la-palatIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Viţa de Vie, fondată în 1996, înseamnă: Adrian Despot – chitară şi voce, Sorin Tănase – tobe, Cezar Popescu – chitară, Adrian Ciuplea – bas şi Mihai Ardelean – clape. Discografia grupului cuprinde: „Rahova” (1997), „Fenomental” (1999), „Lucky Nights Live” (împreună cu formaţia Timpuri Noi, 2000), „Exxtra” (2001), „Doi” (2002), „9704″ (2004), „Egon” (2007), „Fetish” (2010), „Acustic” (2013), „Şase/ Şase” (în două părţi, 2016 şi 2018), „Lacrimă şi Fier” (2024).

Sursă foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton