; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vita de Vie

Vița de Vie a lansat un nou single, „Luna și noi”

21 March 2016

Trupa va lansa câte o piesă nouă în fiecare lună, până la apariția viitorului album. „Luna și noi', cel de-al doilea single de pe următorul album semnat Vița de Vie, a fost lansat oficial astăzi după ce, în cursul zilei de duminică (20 martie), fanii trupei înscriși la newsletterul vdv.umusic.ro au avut parte de o surpriză, putând asculta în exclusivitate piesa timp de 24 de ore.

Vita de Vie

„«Luna și noi» va face parte din coloana sonoră a filmului «Ziua când am dat de aripi», în regia lui Dan Iliuță. Versurile vorbesc despre o poveste de dragoste devoratoare, încheiată cu o fugă în lună. Dan ne-a arătat scenariul, am rezonat cu el din prima și ne-am apucat de treabă. Piesa este bazată pe un demo mai vechi de-al meu, dezgropat de Cezar, împodobit foarte inspirat de Chupa și desăvârșit de fetele de la Blue Noise. Ca o excepție de la regula VdV, basul e tras de mine, acasă, cu un instrument de doar 200 de lei. Lui Adi (Ciuplea) i-a plăcut atât de mult, încât a zis că trebuie să rămână așa. Drept urmare, el a preluat o parte din munca de producție a piesei si a venit cu brilianta idee de a adăuga niște voci feminine cu accente folclorice. Primul meu gând s-a îndreptat către Blue Noise, pe care îi admir și îi susțin din umbră (some kind of guilty pleasure here) și cum primele gânduri sunt mai mereu cele mai inspirate i-am sunat și le-am cerut colaborarea pe partea feminină. Punctualitatea, profesionalismul și pasiunea cu care a decurs sesiunea de înregistrări ne-a lăsat cu gura căscată, mult timp după ce Veronica, Elena și Flavia plecaseră din studio. Wow! Trebuie neapărat să mai colaborăm!', spune Adrian Despot.

Pentru că în 2016, Vița de Vie împlinește 20 de ani de la lansare, începând cu această lună până în septembrie inclusiv, în fiecare zi de 20, băieții le vor face cadou fanilor trupei câte o piesă nouă, de pe viitorul album ce va fi lansat în toamnă.

Noua piesă Luna și noi poate fi ascultată aici:

https://www.youtube.com/watch?v=www.youtube.com/watch?v=3MptxGVhWvY
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare