; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dragos si Mary

„Visuri la cheie” prezintă povestea impresionantă a unei fetițe bolnave

19 November 2014

Cea de-a patra ediție „Visuri la Cheie' prezintă în această săptămână povestea lui Mary, o fetiță de 8 ani și jumătate greu încercată de viață.

Dragos si Mary

Diseară, începând cu 20:30 la Pro TV, caravana „Visuri la Cheie' ajunge la marginea Bucureștiului, în comuna Jilava. Povestea prezentată în această ediție va cutremura România: Mary a fost diagnosticată la vârsta de 4 ani cu tumoare pe creier. În urma operației, boala se află în remisie, dar copilul a rămas cu probleme motrice.

Pentru a putea realiza operația, familia Mihai a vândut totul, locuind până la venirea echipei „Visuri la Cheie' într-o singură cameră patru persoane: Mary, surioara sa de 1 an și cei doi părinți. Posibilitățile financiare sunt extrem de reduse, Mary necesitând un regim alimentar strict, o medicamentație complexă.

Echipa Visuri la Cheie si familia Mihai

Dragoș și echipa sa de nădejde vor readuce speranța în viața familiei Mihai, punând la cale un plan pentru ca viața lui Mary să fie schimbată, pentru ca familia copilei să aibă o viață mai liniștită.

Solidaritatea umană și dorința de a ajuta un copil încercat vor mobiliza echipa La Măruță. Cătălin și trupa RedBlonde vor veni să dea o mână de ajutor voluntarilor în demersul acestora de a face lucruri minunate, de a reda zâmbetul pe chipul unui copil care are nevoie de liniște și de o cameră de recuperare, un copil inteligent cu care soarta a fost dură.

„Povestea lui Mary e tulburătoare. Câte lucruri îndură acest copil, ce puternici au fost părinții în momentul în care au luat decizia să respecte dorința lui Mary de a avea o surioară sunt lucruri uimitoare. O poveste de viață impresionantă la care oamenii au rezonat imediat în momentul în care a început construcția visului', a declarat Dragoș Bucur.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare