; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dragos bucur

„Visuri la cheie” oferă o locuință unei mame ce își crește singură cei doi copii

28 September 2016

„Visuri la cheie' revine în această seară, de la 20:30, cu o poveste de viață impresionantă, o renovare în timp record și un vis împlinit. Florentina Negraru este profesor suplinitor de chimie-fizică, în prezent în concediu pentru creșterea copilului, și locuiește în localitatea Gruiu, din județul Ilfov, împreună cu cei doi copii ai ei, Elena – 12 ani și Darius – 3 ani, care suferă de sindrom down și sindrom west.

dragos-bucur

Dragoș Bucur

'Mi-am dorit acest copil și am așteptat zile în șir ca această minune să se întâmple. În clipa în care am aflat că sunt însărcinată, am simțit că sunt cea mai fericită femeie din lume, cu toate că soțul meu nu își dorea acest copil', a spus Florentina în începutul poveștii ei.

În timpul sarcinii nu a avut probleme de sănătate, analizele au fost tot timpul în parametri normali, însă povestea tristă a familiei a început când micuțul Darius avea 6 luni și, după mai multe teste și investigații, a fost diagnosticat cu sindrom down și sindrom west. A urmat o perioadă extrem de grea, internări în spitale, timp în care au apărut probleme între Florentina și soțul ei, din partea căruia nu a avut susținere, liniște și înțelegere. După trei luni, femeia a decis să divorțeze și a continuat să facă diverse terapii cu Darius, dar în același timp se gândea că trebuie să le ofere celor mici o locuință.

La îndemnul unei colege, a făcut un credit și a început construcția unei case, însă lipsa banilor a făcut-o să renunțe. Acum, cei trei locuiesc într-o singură cameră, în condiții grele, iar teama mamei este aceea că, în curând, va trebui să se întoarcă la serviciu, iar Darius va rămâne singur. Fiind singură cu cei doi copii, Florentina este singura care poate avea grijă de ei și singura care poate susține familia din punct de vedere financiar. Cel mai mare vis al ei este acela de a termina casa și de a le oferi lui Darius și Elenei condiții mai bune de trai și o viață normală.

echipa-visuri-la-cheie

Diseară, de la 20:30, echipa „Visuri la cheie' va merge la familia Negraru pentru a-i îndeplini cea mai mare dorință și a-i oferi o locuință de vis, pentru a începe o viață mai bună.

Citește și:

1. Dragoş Bucur: „«Câini» e unul dintre cele mai bune thrillere româneşti ever!'

2. SPECIAL: Ce citim vara asta – vedetele ne recomandă

3. Dragoş Bucur își face debutul în animație

4. Dragoş Bucur şi Vlad Ivanov au început filmările la „Câini'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare