Homepage  / Televiziune

Visuri la cheie, 23 octombrie 2024. Echipa lui Dragoș Bucur construiește o casă de la zero pentru doi frați care au rămas fără părinți. „Se va întâmpla o minune, sigur!”

Visuri la cheie, 23 octombrie 2024. Echipa lui Dragoș Bucur construiește o casă de la zero pentru doi frați care au rămas fără părinți. „Se va întâmpla o minune, sigur!”
4

de Redactia Tvmania

Echipa Visuri la cheie construiește o casă de la zero pentru doi frați care și-au pierdut părinții. „Nu a mai rămas absolut nimic, doar doi pereți! Când vezi acel autocar, știi că se va întâmpla o minune, cu siguranță!”.

În această seară, de la 21:30, autocarul Visuri la cheie va ajunge în comuna Merei, județul Buzău, pentru a ajuta o familie cu o poveste emoționantă. Valentin, de 26 de ani, și fratele său, Georgică, de doar 11 ani, au trecut prin momente de neimaginat, dar au rămas neînfricați și uniți în fața dificultăților.

Dragoș Bucur îi va descrie în această seară ca fiind: “Doi frați, uniți pentru totdeauna”. În ultimii 4 ani, cei doi și-au pierdut ambii părinți, casa le-a ars de două ori, iar Georgică a fost pe punctul de a fi luat de lângă el. „Pe Georgică îl iubesc foarte mult, m-am hotărât să-l adopt pe fratele meu. Nu-l las în plasament. Am făcut ce era cel mai bine de făcut. Sunt ca un tată pentru el, în momentul de față”, va mărturisi Valentin.

Familia DragomirIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

După pierderea mamei lor, provocările nu s-au oprit pentru familia Dragomir. Un incendiu devastator le-a mistuit casa în totalitate. „Nu a mai rămas atunci absolut nimic, doar doi pereți. Nu realizam ce o să facem mai departe, unde o să stăm”, va povesti Valentin. Acesta a fost urmat de un al doilea incediu, în urma căruia și tatăl celor doi băieți și-a pierdut viața.

Însă, oricât de dificile au fost momentele prin care au trecut, cei doi frați au continuat să păstreze vie speranța. „Îl iubesc din toată inima și suntem și prieteni. Am încredere în Valentin că nu o să mă lase niciodată la greu” , va spune Georgică senin.

Atunci când vor realiza că echipa Visuri la cheie le trece pragul, emoțiile vor fi copleșitoare și greu de stăpânit. „Cred că am rămas fără respirație de emoții și de bucurie, că știam că se va întâmpla o minune. Când vezi acel autocar, se va întâmpla o minune, sigur!”, va spune Gelu Dragomir, unchiul celor doi frați, care le-a fost alături și i-a ajutat, în ciuda greutăților cu care și el se confruntă. El va insista să facă parte din echipa de voluntari, pentru a contribui la renovarea casei.

Dar, în urma unei analize atente, Omid Ghannadi, Cristina Joia și Andra Marinescu, alături de Florin Brânzan, vor ajunge la o concluzie care va schimba totul: „E o casă care trebuie clar demolată”, vor decide aceștia. Această veste îi va lua prin surprindere pe membrii familiei Dragomir, „Pe o parte îmi pare rău, că am muncit foarte mult, dar pe altă parte, îmi pare foarte bine că se șterg toate necazurile, toate amintirile foarte grele din viața noastră”, va spune Gelu.

Pentru a vedea cum echipa Visuri la cheie va reuși să construiască de la zero o casă nouă și sigură pentru familia Dragomir, nu ratați noua ediție din această seară, de la ora 21:30, la PRO TV și pe VOYO.

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton