Homepage  / Televiziune

Visuri la cheie 2024 începe la Pro TV. Ce se întâmplă în prima ediție din sezonul 11. Dragoș Bucur: „Casa asta intră foarte multă iubire”

Visuri la cheie 2024 începe la Pro TV. Ce se întâmplă în prima ediție din sezonul 11. Dragoș Bucur: „Casa asta intră foarte multă iubire”
6

de Andra Stana,

Dragoș Bucur și noua sa echipă de arhitecți sunt pregătiți să îmbunătățească viața familiilor care au fost un exemplu pentru comunitățile lor și care sunt în sfârșit gata să-și vadă visurile devenind realitate. Sezonul 11 al emisiunii „Visuri la cheie” revine la Pro TV miercuri, 11 septembrie. Ce se întâmplă în prima ediție.

Sezonul 11 din „Visuri la cheie” începe la Pro TV – 11 septembrie 2024

Miercuri seară, 11 septembrie, Visuri la cheie începe cu povestea unui puști care vrea mai mult de la viață: ”Atât au putut părinții, poate eu pot mai mult

Viața este despre a privi în jurul tău și a-i vedea pe oamenii care merită o șansă, pe cei care nu cred în ”nu se poate” și care fac mereu tot ce ține de ei pentru a depăși orice moment mai dificil. Cu fiecare an, echipa Visuri la cheie a găsit familii care aveau nevoie de un imbold pentru un viitor mai bun și le-a arătat că soarele poate străluci cu adevărat. De la 21.30, autocarul Visuri la cheie pornește iar la drum și se va opri la Ștefănești, pentru prima ediție din sezonul 11, la PRO TV și pe VOYO.

Familia Roman este formată din Dragoș, care are 45 de ani și este pensionat pe caz de boală, Carmen, femeia care îi este aproape de ani buni și i-a devenit soție, și Andu, băiatul lui care admite că îi va fi mereu recunoscător: ”Tatăl meu a trecut prin foarte multe ca să mă câștige”.

Echipa Visuri la cheie (2) (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Nicio clipă nu mă gândesc că nu l-am făcut eu”, declară Carmen, vizibil emoționată, completată de soțul ei care îi recunoaște toate meritele: „venirea ei în viața noastră este un ajutor divin. Educația lui Andu i se datorează”. Iubirea plutește în interiorul familiei, însă problema lor a rămas una singură – lipsa unui cămin complet și funcțional.

„Am senzația că-n casa asta intră foarte multă iubire”

Andu știe că trebuie să aibă așteptări mai mari de la viață și spune asta cu multă încredere în viitor: ”Atât au putut părinții, poate eu pot mai mult. Nu pot să stau după părinți, cum fac unii tineri în ziua de azi”.

În această seară, Dragoș Bucur, Andra Marinescu, Alex Gavrilescu și Cristina Joia vor ajunge la familia Roman și vor construi speranță. ”Am senzația că-n casa asta intră foarte multă iubire”, va spune Dragoș după ce-i va cunoaște. Ce surprize le-au pregătit și ce reacții va avea familia, aflăm curând!

Nu ratați, de la 21:30, premiera sezonului 11 la PRO TV și, în același timp, pe VOYO. De asemenea, la finalul ediției, toți abonații platformei vor putea urmări în avans cu 7 zile și cea de-a doua poveste din acest an.

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton