Homepage  / Televiziune

„Visuri la cheie”, 1 noiembrie 2023. Dragoș Bucur și echipa reunesc o familie. „Este o renovare magică”

„Visuri la cheie”, 1 noiembrie 2023. Dragoș Bucur și echipa reunesc o familie. „Este o renovare magică”
4

de Roxana Mirea,

Diseară, 1 noiembrie 2023, de la 21:30, Dragoș Bucur, Cristina Joia, Alex Gavrilescu și Oana Boghiu vor renova o nouă casă, într-o nouă ediție a emisiunii „Visuri la cheie”, de la Pro TV.  

„Visuri la cheie”, episodul din 1 noiembrie 2023 

În doar câteva ore, echipa Visuri la cheie ajunge în Oltenița unde va cunoaște o familie cu o poveste care arată că nu există imposibil și că mereu trebuie să crezi că la capătul întunericului apare lumina. De la 21:30, Dragoș Bucur și colegii vor readuce speranța pentru familia Fileață. 

După ce l-au avut pe Darius, Cătălina și George au simțit că fericirea este puternică în suflet. Tatăl a fost nevoit să plece în Anglia pentru a lucra pentru a duce la capăt tot ce-și doreau pentru familie, iar Cătălina l-a urmat curând. Până într-o zi când bunica Irina a sesizat ceva la cel mic: „a început să-l doară capul, să doarmă mult”. Fără să stea pe gânduri, Cătălina a revenit în țară: „Am dus la spital, au descoperit că avea o tumoare. Starea lui se degradase foarte mult”.  

A urmat o perioadă grea, doi ani de chin: operații multiple, o intervenție extrem de costisitoare în Turcia și o perioadă în care au fost convinși că-l pot pierde. Darius a luptat și a câștigat: „este în remisie. Merge la control, doctorul a spus că este destul de bine”. Acum, familia locuiește la părinții Cătălinei, însă tatăl continuă să fie departe. 

„Visuri la cheie”, 1 noiembrie 2023. Dragoș Bucur și echipa reunesc o familie. „Este o renovare magică”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Dragoș Bucur: „Este o renovare magică” 

„Îmi doresc să stau acasă, lângă familie”, va spune el. Motivul pentru care nu revine: vrea să strângă bani pentru a duce la capăt propria lor casă pe care au început-o. De aici înainte… totul va fi posibil. „Este o renovare magică, totul va merge ca uns. În lumea magică, orice e posibil”, va spune Dragoș Bucur în această seară înainte de a începe să lucreze la un proiect care va schimba total viața unei familii care a dovedit că iubirea schimbă tot.  

Finalul serii va aduce o surpriză incredibilă… și pentru echipa Visuri la cheie! Despre ce este vorba, descoperim curând.  

Dragoș, Bucur, Cristina Joia, Alex Gavrilescu și Oana Boghiu formează echipa care va construi un viitor mai bun pentru o familie specială, în această seară. Nu ratați, de la 21:30, cea de-a opta ediție din sezonul 10, pe PRO TV!

Sursa Foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton