Homepage  / Vedete străine

Vis împlinit pentru Chris Hemsworth. Ce s-a întâmplat între el și Arnold Schwarzenegger. „A fost un moment special”

Vis împlinit pentru Chris Hemsworth. Ce s-a întâmplat între el și Arnold Schwarzenegger. „A fost un moment special”

de Roxana Mirea,

Un vis împlinit pentru Chris Hemsworth! Actorul este un mare admirator al lui Arnold Schwarzenegger, așa că ce putea fi mai frumos decât o întâlnire îmtâmplătoare tocmai în Brazilia? Cei doi s-au bucurat foarte tare, însă momentul a fost cu adevărat special pentru actorul din „Extraction”.

Chris Hemsworth, întâlnire întâmplătoare cu Arnold Schwarzenegger

Într-un alt univers, Thor și Terminator sunt frați de sală! Chris Hemsworth și Arnold Schwarzenegger au avut o întâlnire surpriză la o sală de sport din Brazilia înainte de evenimentul Netflix Tudum de sâmbătă – care a fost transmis în direct din São Paulo – și, potrivit lui Hemsworth, întâlnirea întâmplătoare de la sală a fost ireală.

Nu știu cum a fost pentru ei să dea peste noi”, a declarat starul Marvel, în vârstă de 39 de ani, în exclusivitate pentru People, pe covorul roșu de la Tudum. „Dar a fost un fel de vis devenit realitate.”

Actorul australian a spus că momentul a fost deosebit de special pentru că el și Arnold au filmat împreună un videoclip promoțional pentru Netflix recent – dar nu au putut să se întâlnească pentru a-l filma. „Am fost pe ecrane verzi în țări separate”, a declarat Hemsworth pentru People despre videoclip. „Așa că să lucrez cu el, să-l cunosc…”. Actorul din „Thor” a adăugat că Schwarzenegger, în vârstă de 75 de ani, a fost „la fel de amabil cum am sperat”.

A fost un moment destul de special”, a adăugat el.

Se pare că și Schwarzenegger a fost de aceeași părere, deoarece a distribuit sâmbătă pe Instagram o fotografie cu cei doi zâmbind, după antrenament.

Hemsworth, care a sărbătorit lansarea filmului „Extraction 2” la evenimentul Netflix, a împărtășit aceeași fotografie pe Instagram. „Nu știi niciodată cu cine te întâlnești la sală! Ce vis să mă antrenez cu unicul și inegalabilul”, a scris Chris Hemsworth în dreptul imaginii.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton