Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Virginia Rogin, actrița care a sacrificat totul de dragul meseriei. A avut o viață greu încercată și a dormit într-o cabină de teatru

Cine este Virginia Rogin, actrița care a sacrificat totul de dragul meseriei. A avut o viață greu încercată și a dormit într-o cabină de teatru
8

de Redactia Tvmania

Virginia Rogin se numără printre cele mai iubite și respectate artiste din România. Cu o carieră impresionantă care se întinde pe parcursul a peste 40 de ani, actrița a câștigat admirația a numerosi fani, însă destinul nu a fost deloc blând cu ea. Iată povestea ei de viață!

Virginia Rogin, o viață greu încercată și o carieră strălucitoare

Până la vârsta respectabilă de 73 de ani, Virginia Rogin a reușit să-și construiască o carieră de succes în domeniul filmului și teatrului românesc.

Născută la 19 noiembrie 1951 în Piatra Neamț, această artistă a absolvit Facultatea de Teatru, secția Actorie, la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București, avându-l ca profesor pe celebrul actor Dem Rădulescu.

Virginia-Rogin_2-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Recunoscută ca una dintre cele mai talentate actrițe din România, Virginia Rogin a dobândit popularitate grație rolurilor sale în filme și telenovele românești, dar a avut o viață personală greu încercată.

Virginia a divorțat de cel care i-a fost soț după opt ani de căsătorie și a fost nevoită să-și crească copilul singură, confruntându-se cu numeroase neajunsuri. În ciuda tuturor problemelor, vedeta nu și-a pierdut umorul și optimismul.

„I-aș mulțumi fiului meu. De când avea 14 ani am rămas numai noi doi și l-am crescut singură.I-aș mulțumi pentru că a avut răbdare cu mine, că a suportat multe lucruri în timpul căsniciei mele. I-aș mulțumi că și-a păstrat iubirea intactă pentru mine și că era atât de mic, dar atât de înțelept și pentru că m-a iertat pentru toate .”, povestea actrița, conform Kfetele.ro.

Nici copilăria actriței nu a fost una lipsită de griji, din contră! S-a ocupat îndeaproape de fratele mai mic și a făcut sacrificii imense pentru a deveni actriță, după cum ea însăși mărturisește.

„Nu sunt dintr-o familie bogată. Mama mea, în timpul copilăriei, a fost niște ani bolnavă. Eu eram ca un fel de mamă pentru fratele meu mai mic cu șase ani. Tata lucra în armată și era extrem de ocupat și prins cu ce făcea acolo.

N-am o imagine feerică despre copilărie. A fost o copilărie mai cu obstacole, cu lucruri dulci-amare. Am crescut mult la bunicii mei, din zona Ceahlău„, povestea actrița.

Virginia Rogin a făcut mari sacrificii pentru a ajunge actriță

Virginia Rogin rememorează cu claritate momentul în care a venit din Bacău pentru a susține examenul de admitere la Facultatea de Actorie din București, dar a obținut un rezultat care nu i-a garantat accesul. Cu toate acestea, destinul i-a zâmbit, deoarece a fost solicitată să se alăture unei trupe de teatru din Oradea. Viața ei ca tânără artistă nu a fost lipsită de provocări, deoarece a petrecut o perioadă în cabina teatrului.

„Am dat examen și am picat, prima sub linie. M-am trezit cu telefon acasă, după examen, de la directorul teatrului din Oradea. M-a invitat să vin la Oradea să joc. Era criză de actrițe tinere și existau niște posturi speciale. Mi-a dat curaj și m-am dus. Am locuit într-o cabină de teatru, m-am trezit într-o chestie care nu a fost deloc ușoară.” , dezvăluia Virginia.

Sursă foto: Arhivă TV Mania!

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton