; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Untitled

Virginia Rogin face parte din distribuția serialului românesc „Fructul oprit” (Antena1)

07 December 2017

Actrița  Virginia Rogin, va putea fi urmărită în curând în noul serial al Antenei 1. „Fructul oprit' îi dă posibilitatea îndrăgitei actrițe să intre în pielea unui personaj excentric, oferindu-i astfel șansa de a juca un rol total diferit de cele pe care le-a interpretat până acum.

Virginia Rogin îi va da viață Doinei Ursu, o femeie pe care discreția nu o caracterizează deloc și care își dorește să fie mereu prezentă în lumea bună.

„Cu bucurie mare am primit propunerea de a juca în acest serial. Personajul meu este foarte excentric, după cum vedeți. Este la curent cu tot ce se întâmplă, face și desface, este puțin altceva decât am jucat, este altfel.', mărturisește Virgina Rogin.

Pe platourile de filmare, actrița s-a întâlnit cu prieteni dragi și cu o echipă bine sudată cu care a mai colaborat și la alte proiecte. Personajul său – Doina îi oferă ocazia de a trăi o ipostază inedită.

„Fiecare rol pe care îl joc este o provocare. Pentru mine este o temă de gândire, ca să zic așa. Mă gândesc cum să fac, cum să îl abordez. Vreau să nu semene cu ce am mai făcut până acum, să fie o noutate și pentru mine și pentru telespectatori. Marea bucurie este că mă întâlnesc cu colegi de-ai mei dragi, că mă întâlnesc cu echipa noastră și că muncim la un nou serial. Oamenii ne iubesc , ne așteaptă, oamenii vor să vadă actori români în seriale și, ca orice proiect nou, de fiecare dată este o provocare pentru mine.' , adaugă marea actriță.

 

Prima dramă psihologică din peisajul serialelor românești, produsă și regizată de Ruxandra Ion, după scenariul semnat de Simona Macovei și Radu Grigore, prezintă o poveste în care personajul principal este iubirea, sub toate chipurile sale.

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare