; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Virgil Ianțu

Virgil Ianțu va invita copii la „Vrei să fii milionar?”

15 December 2011

Virgil Ianțu, care a câștigat un premiu pentru „cea mai bună emisiune de divertisment' în cadrul Premiilor TVmania din acest an, va realiza câteva ediții speciale, dedicate Sărbătorilor de iarnă.

El va avea ca invitați două cupluri de părinți cu copii, iar prima emisiune este programată pe 22 decembrie, de la ora 20.00.

„Atât părinții, cât și copiii vor încerca să răspundă corect la cât mai multe întrebări, pentru a câștiga premii specifice Sărbătorilor', spun reprezentanții postului Kanal D.

Vineri, pe 23 decembrie, tot de la ora 20.00, „Vrei să fii milionar?' aduce o ediție specială dedicată în totalitate copiilor.

Pe 30 decembrie, invitați vor fi Simona Pătruleasa și Christian Sabbagh, dar și tenismenul Ilie Năstase. Ei vor răspunde la întrebări, iar banii vor fi folosiți în scop caritabil, pentru a-i da o șansă la o viață normală lui Sebastian Colgiu. Copilul, diagnosticat cu retinopatie de prematuritate, nu vede absolut nimic. Singurul mod prin care el și-ar putea recăpăta vederea este o operație în Statele Unite, pe care părinții lui nu și-o permit.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare