; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Virgil Ianţu

Virgil Ianţu: Top 3 destinaţii pentru o vacanţă de vis

25 January 2012

Gazda de la „Vrei să fii milionar?' s-a întors recent dintr-o vacanţă de 10 zile în Thailanda, care l-a impresionat aşa de tare, încât pune această ţară pe primul loc în destinaţiile sale favorite.

„Poate şi pentru că e proaspătă', spune vedeta de la Kanal D.

Acesta a povestit că a fost impresionat de Bangkok („cel mai nebunesc oraş pe care l-am văzut în viaţa vieţilor mele. O agitaţie ca acolo… Bucureştiul este la ţară!'), de mâncare („am mâncat numai fructe de mare, dar atât de divers preparate… M-am bucurat că nu m-am îngrăşat acolo, deşi seara eu nu mănânc, eram cu prietenii şi mai ciuguleam, mi-era şi poftă şi am zis măcar în vacanţă să-mi fac poftele. Dar foarte bună bucătăria şi repede, aşa, pac-pac…'), de un safari în care a văzut lei, tigri, rinoceri şi girafe, dar şi de insulele Thailandei („nişte locuri cum n-am văzut în viaţa mea').

Pe locul doi, ca destinaţii de vacanţă urmează, la egalitate, Mexic şi Cuba. „Pentru că ai nişte peisaje şi oamenii sunt foarte în regulă, a contat şi că la orice masă erau mariachi, şi îţi cântau, şi te distrai, iar peisajul… Aveam un prieten turc: „Domle, e ca la filme aicea, ca la filme!', glumeşte el.

Iar pe locul 3, în preferinţele lui Virgil Ianţu, se situează Japonia, despre care spune că trebuie să o vizitezi singur, și nu familia.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare