; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Virgil iantu copiii spun lucruri trasnite

Virgil Ianțu revine după 20 de ani la formatul „Copiii spun lucruri trăsnite” | EXCLUSIV

16 April 2021

Virgil Ianțu revine la formatul „Copiii spun lucruri trăsnite' după 20 de ani. TVMania a aflat toate detaliile despre noul proiect al prezentatorului. 

În urmă cu 20 de ani se lansa pentru prima oară în România emisiunea Copiii spun lucruri trăsnite, cu Virgil Ianțu.  

Formatul avea să devină parte din cultura urbană și să marcheze o perioadă de aur a televiziunii românești de după Revoluție. Generația actuală de părinți a crescut urmărind această emisiune. Părinții lor sunt acum bunici. E un moment ideal de o relansare, într-un format nou și curat, pentru a oferi o mică doză de speranță și bucurie săptămânală.

Virgil Ianțu si Romanian Artists Agency lansează Copiii spun…cu Virgil Ianțu'. O serie nouă, care îi aduce în prim plan tot pe copii. Aceștia sunt motorul care creează comedia și sentimentul de bine. Dupa cum ne-am obișnuit, vor fi tratați ca niște adulți, întrebările sunt serioase și de multe ori grele. Asta face ca emisiunea să aibă valoare și impact. Copiii vor avea vârsta cuprinsă între 4-7 ani, scopul fiind acela de a îmbina umorul ingenuu cu momente de sinceritate pură, acele dușuri cu apă rece de care adulții au de multe ori nevoie pentru a coborî cu picioarele pe pământ.

Emisiunea va fi online, pe canalele oficiale ale lui Virgil Ianțu. Va fi difuzată săptămânal. La momentul de față, echipa de producție se află în proces de casting. Data lansării va fi anunțată ulterior.

Castingul a fost anunțat deja de prezentatorul TV și în mediul online:

 

 

Citește și:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare