; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Virgil

Virgil Ianţu redebutează la Prima pe 22 martie, cu “Vrei să fii milionar”

05 March 2014

Omul de televiziune revine la Prima TV, postul la care a debutat în anul 2000, cu formatul care l-a consacrat: Vrei să fii milionar' (de la miliardar', cum era la începutul deceniului trecut).

Prima ediţie va fi difuzată pe 22 martie, iar concursul de cultură generală se va vedea în zilele de sâmbătă şi duminică, începând de la ora 20.30.

Ianţu a mai prezentat Vrei să fii milionar' şi la Kanal D, până la sfârşitul anului 2012, când a expirat contractul său cu postul.

“Mă bucur să revin la cârma acestei emisiuni, unul dintre cele mai dragi formate pe care l-am prezentat vreodată. Îi invit pe toţi românii să se înscrie la concurs deoarece ştiu că pot şi că merită să câştige premiile puse în joc”, a spus Virgil Ianţu.

Încep preselecţiile!

Sâmbătă, 15 martie, şi duminică,16 martie, începând cu ora 13.00, echipa “Vrei să fii milionar?” îi aşteaptă pe toţi cei care doresc să se înscrie la concurs în centrul comercial Plaza România.

În acest moment, Virgil Ianţu se află în plin turneu de promovare al primului său disc solo, Ieri şi azi', un album de coveruri după piese româneşti, în stilul swing jazz, apărut la începutul acestei luni.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare