; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kanal d_iantu

Virgil Ianțu: „Oricine poate câștiga premii stând acasă”

13 March 2012

Începând din 15 martie, de miercuri până vineri, de la ora 20.00, oricine poate câștiga sume importante de bani participând la „Vrei să fii milionar' chiar din fața micului ecran. Virgil Ianțu așteaptă toți telespectatorii dornici să ia parte la concurs să demonstreze că românii sunt deștepți.

Știu că oamenii se implică de acasă în concursul , își testează cunoștințele și împărtășesc emoțiile concurenților,  dar începând din 15 martie, vor avea ocazia să participe activ,  vor putea intra în concurs și vor putea câștiga sume consistente de bani. Mi-ar plăcea foarte mult ca tot mai mulți telespectatori  să participe la ', a declarat Virgil Ianțu.

Tot ceea ce trebuie sa faci, explică Ianțu, este să urmărești emisiunea-concurs de la Kanal D, iar în momentul în care un concurent aflat pe Hot Seat' nu cunoaște răspunsul la întrebare și alege să se retragă, poți intra în concurs și poți da răspunsul prin SMS la numărul de telefon 1778 (tarif normal, număr deschis în rețelele de telefonie mobile Orange, Vodafone și Cosmote).

SMS-urile pot fi trimise doar într-un interval de 30 secunde după invitația lansată de Virgil Ianțu.

Câștigătorul premiului se va stabili prin tragere la sorți (realizată de un soft specializat) dintre toți telespectatorii care au trimis varianta corectă de răspuns. Pentru fiecare întrebare se va acorda un premiu în valoare de 1.000 de lei.

Numele câștigătorului va fi publicat în maximum 24 de ore de la difuzarea ediției respective, pe site-ul oficial al emisiunii: www.vreisafiimilionar.kanald.ro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare