; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Virgil_Iantu_Koala

Virgil Ianţu interpretează rolul principal din „Blinky Bill: Koala cel poznaş”

17 September 2015

Cel mai adorabil personaj animat va putea fi urmărit pe marile ecrane din 2 octombrie, când talentatul Virgil Ianţu îi va împrumuta vocea lui Blinky Bill, un personaj care a cucerit generaţii întregi şi care e acum gata să ia cu asalt cinematografele din România.

Despre eforturile pe care le presupune procesul de dublaj, Virgil Ianţu este de părere că: „Este o muncă foarte faină. Îţi trebuie o atenţie distributivă: monitor, scenariul pe care îl ai în faţă, trebuie să te concentrezi la text şi să fii cu urechea pâlnie. Sunt multe detalii care contează şi cred că actorii care fac treaba asta necesită o ureche foarte bună şi talent', a declarat actorul.

Virgil_BlinkyBill

Cât despre personajul interpretat, Virgil Ianţu a avut numai cuvinte de laudă: „Blinky Bill este un personaj energic, altfel decat sunt în realitate ursuleții koala. Cred că e cel mai energic personaj pe care l-am făcut până acum. E fain personajul și sper ca cei mici să-l transforme într-un prieten în timp. Sunt foarte curios cum o să reacționeze fetița mea la Blinky', a mărturisit Virgil Ianţu.

Blinky Bill este un koala cu multă imaginaţie. Inimă de aventurier, el visează să plece din orăşelul Green Patch şi să devină mare explorator, exact ca tatăl său. Domnul Bill a dispărut cu ceva timp în urmă, iar Blinky este singurul care crede că acesta încă mai trăieşte.

Din 2 octombrie, Freeman Entertainement prezintă, pe marile ecrane din ţară, animaţia „Blinky Bill: Koala cel poznaş'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare